Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J14a68r82a 58R86a65n79k

16. 11. 2016 21:44

Je mi skutecne zahadou, jak je mozne, ze v narode, ktery se chce (a ja take!) pysnit vsude svou kulturou, nejsou hodnoceny jako nejlepsi uz nekolik let blogy autora Vodvarky, Turnera a nekolika dalsich zde zaricich svym intelektem, nekolika vynikajicich fotografu, zenske, ktere padaji na usta svymi sportovnimi i materskymi vykony - vid Sarko;-), nasi pratele zviratek u Prazaku.....ale stale to bude dostavat nekdo za svejkarnu.....smutne;-(

0 0
možnosti

V Praze se prý bude slavit na třiceti místech!

Miloš Zeman se oslav neúčastní.

Alespoň ušetříme červené kartony a vajíčka!

:-)

2 0
možnosti
Foto

No jo, červené karty a vajíčka, to je vysoce kultivovaný projev "elit" našeho národa, jak je zmiňuje pan autor...

3 3
možnosti
JR

Co myslíte ?

Zítra bude v pražských ulicích lůza nebo elity ? 8-o[>-][>-][>-][>-]?

2 1
možnosti
Foto

Elitní lůza. Podobně, jako jsou v Londýně "elitní pickpockets"

2 4
možnosti
Foto

Tak já skončím jedním "podivením".

Víc než 25 let po "revoluci" máme tento "skvělý výsledek"

1. Nejobdivovanější, nejvyznamenávanější jsou zcela nepochybně komunisté 50. let. Nejen třeba Vaculík, u kterého to lze chápat, ale i Ruml, u kterého to chápu méně.

2. Absolutní tolerance pozdějších členů KSČ i příslušníků jejích ozbrojených složek.

3. Předstíraná animální nenávist ke všem, kteří se někdy během své životní dráhy dostali do soukolí StB a skončili v "seznamech". A tyto malé rybky to mají za všechny odnést.

3 3
možnosti
Foto

No jo, ti, kteří stihli svoje materiály skartovat nyní reprezentují "Pražskou kavárnu" a kážou těm neskartovaným o morálce (tím nemyslím pouze prezidentské kandidáty).

4 3
možnosti
JH

J42o11s89e96f 14H49e83j65n17a

16. 11. 2016 13:50

Tomáši, často si říkám, proč tady ještě někdy diskutuji. Ten 66. sonet WS je pořád geniální "jak prostá, jasná pravda sklízí leda smíc, když blbci na trůnech jsou ctěni víc než svatí.." Tady je úžasné jak emeritní udavač požaduje důkaz o těch, jím udaných!!Podle něj nestačí doklad o tom, že ochotně udával komunistickým chlebodárcům.A tenhle lidský odpad tady udává tón!!Tohle přece není diskuse (tedy objektivizované myšlení), ale...;-O;-€;-O Zítra asi vzpomenu "Vašíkovy amnestie",to je také dílo hluboce lidské!!!!!!A v den státního svátku8-o8-o8-o

4 0
možnosti
Foto

Pane Hejno,

rozhodně diskutujte, čtenáři jsou určitě zvědaví na Vaše moudré příspěvky.

Ale, pokud někdo udával, tak bych prosil o důkazy, že někdo konkrétní utrpěl skutečnou újmu. Jinak jde o mlácení prázdné slámy.

1 2
možnosti
MS

R^R^

Zeman údajně při příležitosti 17.listopadu nikde veřejně nevystoupí. Na jednu stranu je to dobře, protože alespoň nebude ještě více jitřit vášně, ale na druhou stranu je to na pováženou, když hlava státu ignoruje jeden z nejdůležitějších svátků moderní historie, zvláště když se dotýká i jeho samotného. Moc dobře si vzpomínám, že když jsem v oněch pohnutých listopadových dnech odjel do Prahy, abych také nasál tu nádhernou atmosféru, první co jsem viděl, byly televizory ve výkladních skříních, na kterých ve smyčce běžel buditelský projev Miloše Zemana.

4 2
možnosti
JN

Koukám, že vám taky nikdo nevyhoví. Když vystoupí, je to špatně, protože jitří vášně, když nevystoupí, je to špatně, protože ignoruje svátek.

2 2
možnosti
FV

Sedneme si s Janou, pustíme si dobové dokumenty, trochu se u nich dojímáme.

Jako každý rok zapálíme svíčky na terase. A jsme šťastní, že jsme se toho dožili. V

9 0
možnosti
Foto

Ano, přesně tak, možná, že mi stačí málo, ale já jsem ráda za to, že KSČ nemá ukotvenou vůdčí roli ve státě.:-)

7 0
možnosti
PH

P41a47v71e44l 19H15o78r29á55k

16. 11. 2016 11:32

Prý "k nevídaně brutálnímu zmlácení mladých lidí", no to se s dnešním demokratickým přístupem nedá vůbec srovnat. Stačí se podívat do ulic západní Evropy.

2 8
možnosti
Foto

J32i59ř35í 89K40i13n79d50l

16. 11. 2016 11:49

Stačí se podívat do ulic západní Evropy a zjistíte, že Policie nikoho bezdůvodně a cíleně nezbije. Tam je kontrola ze strany občanů. Viděl jsem dvě demontrace jednu v Německu. Lidi, křičeli hesla a nadávali na vládu. Policie byla klidná do doby, než se začaly rozbíjet výlohy. Druhá byla v Paříži. Se zájezdem jsme byli u radnice v Paříži, když se k radnici hnal dav mládeže s prapory se srpy a kladivy. V autech se přitila Policie a kolem radnice udělala kordon. Když chtěli asi čtyři demonstrati prorazit kordon dostali na hřbet a tak se demonstranti se otočili a pochodovali dál. To bylo poprvé a naposledy, co policie zasáhla. Kolem spousta novinářů. Pak jsem je viděl v jednom parku, co bylo dřív Břicho Paříže. Demonstranti v parku odpočivali a Policie seděla v autech a také odpočívala a byl klid.

5 1
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 33,74
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám