Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, jako vždy to umíš trefit na hlavičku R^:-) povedený konec týdne!Berle mi v současné době brání přicházet kamkoliv včas...

1 0
možnosti
Foto

Přeji Ti Horste co nejdříve ladný taneční krok.

0 0
možnosti
VF

Líbající se dvojice Juncker-Zeman.

Jestli se těmi polibky nepřenesla zas nějaká viróza.

3 0
možnosti
DV

D95a11v72i71d 47V84l93k

13. 7. 2018 16:27

Tak tokovýhleho "Housera" už jsem dlouho neměl.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Já vidím ty chudáky zkřivený u nás na vsi každej večer tucty. A mezi nima ty s virózou.

2 0
možnosti
Foto

I65v48a52n 47M74a71r53e76k

13. 7. 2018 14:44

Nic nového, naši nejbližší východní bratři na tuto zálibu mají dokonce krásnou lidovou píseň, která začíná slovy : "Piješ ty, pijem ja, pijeme my obaja. . . . . "R^

1 0
možnosti
KM

Je škodou, že pan Dr.V. nám vybral pouze několik zajímavých případů a přitom bychom v tom spektru nabízejících se možností mohli najít mnohem více osobností, které měly a mají velice kladný vztah k chemické látce C2H5OH.

Jen bych třeba upozornil, že díky tomuto vztahu se dokonce jedné politické straně, co se sice se v současnosti pohybuje se pod hranicí vstupu do PS, mezi lidmi díky vztahu jejího čelního představitele přezdívalo strana TrvaleOpitéhoPředsedy a to číslo za tím odkazovalo na základní trvalé promile v krvi. A konečně i náš nejznámější představitel polistopadového vývoje, a náš první svobodný nejvyšší ústavní činitel byl přeci znám určitým kladným vztahem k této látce a tak by se dalo pokračovat a pokračovat velice, velice dlouho.

6 1
možnosti
PS

P70e51t42r 43S62k95á52l63a

13. 7. 2018 14:02

Samozřejmě, těch příkladů by se našlo mnohem víc. A nejen mezi osobnostmi činnými v politice. Ale těch zdokumentovaných a vyvolávajících mezinárodní ohlas zas tolik není.

3 0
možnosti
MS

Obzvlášť pikantní je pobavený úsměv Theresy Mayové. Nechápu, jak se může posmívat starému pánovi, kterého postihl zánět sedacího nervu. 8-o;-D

7 1
možnosti
Foto

Nevím proč, ale při sledování záběrů jsem si vybavil nejen Zemana, ale i Jelcin a jeho eskapády.... podivné, že by východní vliv?

3 2
možnosti
Foto

Tedy, pane Machačku, Vy se překonáváte. Vy jste neviděl záběry z USA? Třeba film Pat Garrett and Billy the Kid, který asi neměl důvod něco zkreslovat? Whisky tam tekla proudem.

A myslíte, že prohibice vznikla v USA proto, že lidé pili málo? A určitě i někteří američtí prezidenti...

2 1
možnosti

R^

Časy se mění. Když se dříve někdo opil, styděl se za to a zalezl do ústraní. Dnes jde na veřejnost a předvádí svoji opici: "Já si to mohu dovolit!" Nu, jo, nu, společenský pokrok nezastavíš!

:-)

7 0
možnosti
Foto

A to dělá například kdo?

1 2
možnosti
  • Počet článků 1001
  • Celková karma 30,69
  • Průměrná čtenost 2518x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz