Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Nejsem první, kdo tvrdí, že vy, stejně jako mnozí další, manipulujete, když tvrdíte, že to sprosté slovo Babiš použil ve veřejném prostoru. Ne. Použil ho v soukromé korespondenci. A ani nechci vědět, jak při soukromých hovorech titulují Babiše vámi adorovaní slušní politici z vládních stran. Čímž netvrdím, že je to správně.

0 4
možnosti
Foto

R66o23m26a33n 79K41o74z19e19l

13. 3. 2024 12:08

Já jsem si vzpomněl, jak členové ODS hledali kompromitující materiály na Vlastimila Tlustého.

0 0
možnosti
JJ

Kdyby ten vulgární výraz použil AB ve veřejném projevu a prostoru, bylo by to na zamyšlení a dal bych vám za pravdu. Ovšem bylo to v soukromé korespondenci a Babiš pouze vyslovil to, co si o slizkých praktikách (nejen) nezbedného bakalář myslí. Ty současné moralizující tanečky nejen vládnoucí h pokrytců našich současných elit jsou v kontextu nedávného vystoupení Vondry vůči Jandejskovi na Primě, zneužívání Babišovi nemocného syna, Kubiceho zpráv nebo Kalouskovy špinavé kampaně proti Čunkovi přímo srandovní.

3 13
možnosti
JJ

Samozřejmě, že po zveřejnění posledních průzkumů se té hysterii těch správných demokratických sil není co divit. 😉🤣

0 3
možnosti
OF

Vítejte v Polsku. Mezi vládou a opozici neexistuje konstruktivní dialog.Na blogu idnes samé agitky a nadávky. Bakalář Lipavský

nesmyslně napadne Babiše, Babiš se zachová jako pravý estébák a my se na blogu hádáme, kdo je horší. Jeden za 18, druhý z 20 bez 2. Kdo se staví na jednou nebo druhou stranu nemá všech pět

pohromadě.

1 10
možnosti
Foto

Kdo neví, že je Babiš bezpečnostním rizikem, nemá pohromadě ani čtyři.

15 0
možnosti
PZ

Zcela zde zapadl fakt, že AB někdy použije i pravdivý výrok. Vždy o sobě tvrdil, že to s počítači neumí, což se naplno potvrdilo v momentě když odeslal e-mail kam nechtěl

6 0
možnosti
Foto

I když politik použije informace ze soukromí soupeře, které se k němu dostaly bez jeho přičinění, muže to i tak být hodně za hranou, třeba i hodně nevkusné a podlé.

Pokud však po nich aktivně slídí a ještě si na to někoho zjedná, je to zpravodajská hra o moc. Tedy nelítostný boj bez zábran.

9 0
možnosti

Slovenský estébák Bureš už jiný nebude! Byl, je a zůstane estébákem, který sbírá drby na každého, koho chce zničit!

Mně hlava nebere, že ho tolik lidí může preferovat před slušnými lidmi! Přece tolik lidí nemůže podléhat jeho destruktivní klace, i kdyby ho Rusáci podporovali sebevíce!

13 0
možnosti
LS

Darek Kysela je v tuto chvíli velice zajímavé jméno. Babiš, bohužel pro sebe, prozradil svého poskoka, informátora, kterého zaúkoloval na hledání špíny. Vůbec nejde o nevýznamnou vulgaritu, jak se snaží paní Lhotská a Valiková zveličit.

Darek Kysela.

8 0
možnosti
Foto

Babiš nevykecá jenom to, co neví

4 0
možnosti
JN

J38o83s77e21f 36N92i73k65l

12. 3. 2024 15:17

Ještě se musíte hodně snažit, než jim klesnou preference....

0 11
možnosti
MV

Včera jsem viděl snažit se Nachera vysvětlujícího, jak to AB myslel. Jestli jste neviděl a máte rád absurdní humor - vřele doporučuji. Preference kvůli zaslepenym hned ta neklesnou. Někteří si v tomhle politickým bizarovi přímo libujou... Je to ale hnus.

17 0
možnosti
Foto

K diskusi: Opět zaplevelena, a to do značné míry přičiněním paní Valíkové. Kromě jiného jí uniká propastný rozdíl mezi významem a dopadem silných slov použitých literáty a na druhé straně politiky v boji o moc. Pedagog a navíc češtinář by měl tento rozdíl vnímat mnohonásobně lépe než nějaký truhlík, jenž setrvává do zavíračky v hospodě Na růžku a několikrát měsíčně si tam dezorientován zapomíná síťovku s lahváči.

Jmenovaná nedávno vyznala své přesvědčení, že na školách byly kampaně na podporu Petra Pavla, což "doložila" tím, že žáci nosili placky s kandidátem Pavlem. Protože oni žáci je nenosili na doporučení vedení škol, ale z vlastního svobodného rozhodnutí a přesvědčení, jmenovaná tak projevila svou nevoli k mladým lidem preferujícím právě tohoto kandidáte nebo jí je proti ochota mladých lidí chovat se svobodně, nikoli jako přizdispáči.

16 0
možnosti
Foto

Paní učitelka se dovolává významných českých literátů. Má štěstí, že již nežijí. Třeba Havlíčkovy epigramy by na ní seděly téměř všechny.

Když si vzpomenu, s jakou úporností se mě snažila nahlásit adminům, tak mě její obhajoba Bureše vůbec nepřekvapuje.

Ono kdoví, proč přestala učit.

9 1
možnosti
JZ

Andrej Babiš svým vystoupením v kauze Lipavský naprosto přesvědčivě dokázal, že je na seznamu agentů StB s krycím jménem Bureš oprávněně.

17 0
možnosti

Slovenský estébák Bureš estébákem byl, je a bude!

6 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,22
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz