Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík! kdy konečně pravda a úcta k druhému člověku zvítězí na lží a nenávistí?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno.

Mne při jejím projevu zarazilo, z titulu kolika funkcí přísahá svou nevinnost. A její slzy? Nevolníci ANO musí mít v základní osobnostní výbavě schopnost lhát až do úplného prolhání se a k tomu u žen samozřejmě slzy neoddělitelně patří. Někdy i u "mužských".

3 0
možnosti
Foto

Přesné, pod tím "mužským" si představuji exdvojmimistra Havlíčka. Před chvílí jsem četla, jak zase hájil Babiše. To je naprostá hrůza. Jakou asi může mít důstojnost muž, který je ze sebe schopný udělat něco takového?

5 2
možnosti
ZH

Já myslím, že přesně kopíruje strategii svého šéfa. Lže až do omrzení a když jí to lidi stále odmítají uznat, začne fňukat.

11 0
možnosti
OU
RK

Oplakala to. Víte jak to musí naštvat? Tak pilně se léta snažíte zavrtat bossovi co nejhlouběji a stejně vás pak zařízne. To s takovou citlivou duší zamává. Ten pocit zmaru.;-)

8 0
možnosti
OU
TB

Tak o Mračkovi (ODS) taky informace neunikly, v naprosté tichosti se vzdal funkce člena výkonné rady ODS a ticho po pěšině.....proto asi ani nikdo z ODS (krom senátorky Němcové) ji nevyzýval k odchodu z funkce místopředsedkyně PS ;-)

2 1
možnosti

R^ Ona když něco dělá, tak pořádně, proto taky ta srdceryvná scéna. Když bylo potřeba pochlebovat Zemanovi, vyšroubovala to až do absurdna. V televizní diskusích kopala za Babiše tak, až měl člověk obavy, že oponenty před televizními kamerami vylíská.:-)

9 0
možnosti
ZJ

... je to tak - vykopala evidentně - (pro ty druhé) - moc hlubokou jámu :-/!

5 0
možnosti
Foto

R^ Juknul jsem na to video se Zemanen. Dost mi připomněla Bobošíkovou.

A proč ty slzy prolité? Nad mlékem, jež je rozlité. Talent je to. Umí se rozdojímat sebou samou. Vžít se do role oběti. Pár slov o rodině a dítěti. A Andrejova o lásce. A máme to. Slzy k zulíbání. Jen tolik k Vaší otázce:-)

15 0
možnosti
OU
Foto

Však. Rozklíčovat její slzy bude náročné....

2 0
možnosti
Foto

Karma, byla to dramatická scéna roku . Skoro bych se klonil k názoru, že byla použita, zmačkána a zahozena. Co mě znechucuje naprosto celkově je holá skutečnost, že nejrůznější Dozimetry prorůstají politikou jako celkem. Nějak se mi tam ztrácejí kladní hrdinové, které bych tam tak rád viděl.

5 0
možnosti
Foto

Jó, Filipe, já už dávno nehledám svaté. Mi stačí obyčejná lidská slušnost.

9 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz