Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J87a27n 45Š86i51k

30. 3. 2022 16:57

Ty výtvory z dílny SPD se na politické scéně vyjímají jako Perla z Labuanu. Což se týká i autorů některých podivně neobjasněných a různými spekulacemi obestřených komentářů v této diskuzi. Karma a hezký den Tomáši

1 0
možnosti

Oni vůbec ti členové a voliči SPD jsou takoví zvídaví a pochybovační. Mimo konspiračních teorií, které berou jako prokázaný fakt, nevěří vůbec ničemu.

Je to elita národa.

2 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Žijeme v postfaktické době, lež je postavena na roveň pravdě! Bráníme-li lži, členové Strany populistické demokracie to vnímají jako nesvobodu! Ale svoboda slova není svobodou lhát a vodit druhého za nos!

Lži Tomio Okamury byly dnes tak ohavné, že jsem již lži Radka Kotena a Jaromíra Foldyny neslyšel. O nic jsem zjevně nepřišel. Nejhorší je, že členové SPD odmítají pravdivé zprávy a věří jen zdrojům ruské desinformační hybridní války, jejichž desinformace vehementně šíří mezi seniory! Obdivují se agresivnímu, imperiálnímu Rusku a Putina uctívají takřka jako svého guru! Svojí rétorikou mi připomínají členy NSDAP Adolfa Hitlera. Proč?

:-)

2 1
možnosti

V rámci spravedlnosti musí i hlupáci mít ve Sněmovně zastoupení se svého středu. A myslím, že pánové Koten a Foldyna plní tuto úlohu víc než dobře.

4 1
možnosti

Pokud by voliči nebyli hlupáci, neměli bychom hlupáky ani ve sněmovně! :-)

1 0
možnosti
Foto

Číst tuto diksuzi je místy otřes, Vám pochopitelně karma, pane Vodvářko R^

8 0
možnosti
Foto

Pane kolego, je vidět, že jste ještě málo zocelen. Komentáře jistých čtenářů nemusíte číst, protože už podle jména se dá odhadnout, co tam bude.

Na Neviditelném psu jsem narazil na odkaz, že na Seznamu je článek, přirovnávající AZOV k Talibanu. To je teprve síla.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-historie-pluk-azov-elita-ukrajinske-armady-nebo-novy-taliban-195666#utm_content=freshnews&utm_term=AZOV%20Taliban&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

2 1
možnosti

Dosud jsem se odnikud nedozvěděl, co konkrétního při této podivné, dodnes řádně neobjasněné a různými spekulacemi obestřené cestě a návštěvě, se řešilo a jaký měla mít tato schůzka význam i pro nás občany.

Jinak k té Vámi očekávané diskusi v OVM - nezaznamenal jsem ještě ani jednou, že by se Fiala k něčemu vyjádřil KONKRÉTNĚ, bez těch jeho známých politruckých, bezobsažných frází.

9 16
možnosti
Foto

Samozřejmě chápu, že pro Vás tato schůzka byla bezvýznamná, dodnes řádně neobjasněná (asi by to chtělo nějaká mučidla, aly Fiala kápl božskou), spekulace samozřejmě jsou, jak uvádím v blogu.

To, že jste nepostřehl v řeči pana premiéra nic konkrétního, je rovněž logické. Někteří totiž trpí seketivní hluchotou a potřebují rázný, takový okamurovský akcent, třeba když hrdinně označuje otázky za zkorumpované, případně rázná slova Andreje, který shání roušky.

Poradím Vám: pusťte si OVM z neděle ještě jednou. Odhoďte své politické zaměření a pozorně poslouchejte. Pan premiér řekl vše, co bylo nutné, naopak odmítl spekulace co by kdyby, což bývalo za pana Babiše prakticky normou. Je tam vše.

Přeji hezký den a příznivé větry.

14 7
možnosti
Foto

Ukrajina používá tzv. normální rozchod 1435 mm o proti Rusku. Fiala letěl i s ochrankou do Polska. Kde nasedli na vlak a za 7 hodin byli v Kyjevě. Co je na tom divného.

4 0
možnosti

J96a67n 50R27á47ž

29. 3. 2022 11:28

Jelikož jsem na Ukrajinu jezdil, nějak mne zmátlo Vaše tvrzení o kompatibilitě kolejí na Ukarjině a EU, takže jsem zapátral:

Z pramenů Českých drah jsem zjistil toto: Naprostá většina tratí na Ukrajině má rozchod 1520 mm užívaný v zemích bývalého Sovětského svazu. Evropský rozchod má několik kratších železnic na západě země. Z Čopu vede kolej evropského rozchodu do Mukačeva v Zakarpatské oblasti a z polského Přemyšlu pak do ukrajinské pohraniční stanice Mostyska-2.

Na stránkách mzv.cz (MZv ČR) jsem našel tuto zprávu z března roku 2021:

Také Ukrajina začíná (!!) připravovat projekt na stavbu vysokorychlostní železnice. Železnice o evropském rozchodu 1435 mm by měla propojit Kyjev se Lvovem a hranicí s Polskem. Projekt by mohl začít již v roce 2021 přípravou stavby koleje evropského rozměru od hranic s Polskem do železničního nádraží Sknyliv ve Lvově, ležícího nedaleko místního letiště.

Našel jsem ještě článek o možnostech dopravy zboží na Ukrajinu od Jany Vládkové

obchodní ředitelky pro železniční dopravu, AWT, který má tento závěr: Železniční dopravu na Ukrajinu a dalších zemí bývalého Sovětského svazu komplikuje kromě odlišných pravidel také jiný rozchod kolejí.

0 0
možnosti

Časové údaje cesty Fialy zná jen jeho nejbližší okolí a zpravodajské služby.

Dotazy SPD jsou na úrovni jejich mentálních a intelektuálních schopností.

7 1
možnosti
Foto

R^ Nad argumentačním arzenálem SPD by zdvihal své temné obočí i Leonid Brežněv. Tehdy ještě nebyly desinformace tak šílené a fantasmagorické, takže kdyby se dnes Leonid probudil, zřejmě by nabyl dojmu, že se musel zbláznil i Nikita Michalkov, celá ruská verchuška a s ní většina Rusů. Pokud by měl příležitost poznat našeho EU poslance Davida, možná by i zapochyboval, zda obor psychiatrie existuje nadále ku léčení či zda se jej nezmocnili pacienti.

12 0
možnosti

Zabrušovač Rozner, mikrovlnkář Koten, grafoman Kobza, hlavičkář Foldyna a okamurovci se svým Guru obecně - na ně platí slova strýc mé švagrové - má to Pámbu všelijaké koně ... :-/

10 1
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,87
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz