Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Ale kdeže nějaký břídil Paroubek, na recyklaci politiků jsou nyní naprosto největší mistři z pražského vládního půdorysu.

0 3
možnosti
MK

Ve svém posledním pokusu o vstup do Sněmovny získal Paroubek se svou stranou LEV závratných 0,07% hlasů. Bylo to tehdy cca 3850 voličů.

Překonat tuto hranici by nemělo být nijak obtížné. Je to asi jako by se skokan do výšky pokusil pokořit laťku zahrabanou půl metru pod zemí. Ale stejně si myslím, že je to pro Paroubka příliš velké sousto.

5 0
možnosti

Paroubka se snažím pochopit, ale jeho voliči jsou mimo chápání mojí reality! :-)

0 0
možnosti
Foto

Už s prvními větami blogu jsem spěl k závěru, kterým jste blog zakončil. Bravo!!!:-)

Pravdou je, že tuzemská scéna je zaplevelená politickými a lidskými zombie, s neskutečnou odolností, minimem morálky a nepřekonatelnou touhou dostat se "na výsluní" a k prachům.

7 0
možnosti
Foto

Mě utěšuje jenom to, že se přetahují o v podstatě neměnnou množinu příznivců.:-)

2 0
možnosti
JL

Jezisi kriste, volate po Haskovi pane Vodvarko?? Toho co obsahl tech 30+ mist v akademickem a politickem svete?? Ten co prestal mit predstavu jaky je to den v tydnu a kde ma jit na schuzi, aby na konci mesice ziskal odmenu za ucast??

To bude sil, to vam reknu.

A kdyz pridaji toho Skrobacha z Rohatce, tak to bude zarit jak svata trojice. To zase bude tolik srandy, ze uz se tesim. Jeden odchazi a tri prichazeji. To je sila. Asi zacnu cist i ty clanky panaTrcalka!!!

1 2
možnosti
Foto

Já nevolám, on se pozval sám......

3 0
možnosti
JK

J40i95ř81í 59K31o70z32á22k

28. 2. 2023 15:16

Ještě by mohli vzít Bobo, Škromacha, Zaorálka a Maláčovou.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

7 0
možnosti
MB

Zase bych to tak příkře neviděl. Co si budeme namlouvat? Skupina Zimrmanovců stárne a odchází. Svěrák, Smoljak, Šebánek. Je hezké navázat. Novými kusy - "O nezničitelnosti hmoty". Autorka Jana Volfová - Pouze mění tvary a místa výskytu. "O pravdomluvném a pracovitém hejtmanovi"- Michal Hašek. "Nejkrásnější bajky o zvířatech"- Volně přepracována Jiřím Paroubkem - "Jak jsem choval LVA". Stále ovšem chybí? Zdeněk Škromach. Spatřen na chalupě. Sepisuje divadelní trhák - "Vnuknutí mého dobra". Prozatímní pracovní návrh. Zřejmě bude uvedeno - "4 z bazénku a pes" ... :-)

9 0
možnosti
LJ

Nejvíce tam chybí jejch hlavní propagátor a velký kamarád Rath.

0 0
možnosti
IM

I35v74a21n 36M17i45n98á49ř

28. 2. 2023 10:25

Řečeno módní frází současných politiků: "Dovedl bych si představit - ke ctěné dvojici Paroubka a Haška, rozhodně i pana Škromacha ". Kdo by pak této Svaté trojici odolal ??

6 0
možnosti
JK

Výborně napsáno.R^

4 0
možnosti
MV

A co Bobošíková? Ta se ještě nepřidala?

5 0
možnosti
  • Počet článků 983
  • Celková karma 34,39
  • Průměrná čtenost 2535x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz