Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doufejme, že si z této kauzy vezmou ženy ponaučení a v případě podobného chování lékaře (nebo jinak nadřazeného člověka) nebudou váhat s oznámením. I když to možná nedopadne, protože půjde o první případ a tvrzení proti tvrzení, mělo by ho to od dalších pokusů odradit.

1 0
možnosti
MV

nejen za ty dve posledni vety, Tome, karma

peknej den preju

2 0
možnosti
Foto

Případ nesleduji ale nechápu jeho pacientky, které k němu šly na vyšetření opakovaně a opakovaně si toto jednání nechaly líbit a ještě nikomu nic neřekly, takže mu tohle chování procházelo a další a další pacientky měly z jeho vyšetření trauma. Takhle by jeho soukromá praxe musela minimálně zkrachovat. Je mi těch žen samozřejmě moc líto.

1 1
možnosti
PK

Ono jim nejspíše nic jiného nezbývalo. Nejsem si jistý, zda znáte dobu, ve které se to stalo. Na výběr neměly a pokud by něco řekly, byly by okamžitě dehonestovány, zostuzeny, možná by skončily v blázinci (ty co tam byly, by se z něj už jen tak nedostaly).

5 0
možnosti
Foto

Tady je spíše naprosto nepochopitelné, jak dlouho mu to procházelo (pokud je obvinění pravdivé). Nedokáži si představit, že další personál o problémech nevěděl ...

3 0
možnosti
Foto

Pane Hušáku, už jsem o tom kdesi psal, ale zkusím to znovu vysvětlit. Není to tak jednoduché, jak si myslíte. Psychatr je s pacientkou vždy sám. Sestra tam není a logicky nemůže být. Aby bylo možné někoho obvinit atd., musí být žalobce s důkazy. Pokud nejsou ( a dlouho se nenašla žádná žena, která by to šla oznámit), zůstává vše jen v rovině spekulací a možných pomluv. Mohou se šířit "jisté řeči", vše je však takové, jak jsem psal. Věci zpětně se zdají být jasné.

6 0
možnosti
Foto

U psychiatra už je to opravdu obludné zneužití

14 0
možnosti
IL

I48v59a30n85a 71L87a47n21c82e

17. 1. 2024 19:57

Pandořina skřínˇka, nikdo ji rád neotvírá. U mě to nebyla psychiatrie, ale gynekologie. Myslel si, že je okouzlující, šaramantní a nevím co ještě. Bylo mi přes čtyřicet a byla jsem cizinka... Je to potupa, nevíte, co říct. Vypadla jsem a víckrát jsem k němu nešla.

11 0
možnosti
Foto

Moje kolegyně byla kdysi u Cimického kvůli psychickým problémům a přišla úplně rozhozená, musela se svléknout do půl těla a on ji osahával a poslouchal stetoskopem... když se ohradila, řekl jí, že když je kuřačka, musí jí on vyšetřit plíce... svěřila se jen mně a zapřísahla mě, ať to nikde neříkám... strašně se styděla a už nikdy k žádnému psychiatrovi nešla...tobě, Tome

18 0
možnosti
Foto

Jen obtížně se vciťuji do pocitů Tvé kamarádky. Psychické potíže a setkání s hovadem. Musí to být hodně hnusný koktejl.

7 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

2 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám