Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Tak vida, politik může být dle soudního výnosu označen za Pitomia, či dokonce potomce,

...a když mě vypadl omylem háček na jedním písmenkem "r", tak to má za následek nemožnost byť jen panu autorovi vyjádřit poděkování a podpořit jej v jeho literární tvorbě.

0 0
možnosti
Foto

A co zde v diskusích? Mohu postupovat dle verdiktu soudu anebo stále platí abstraktní kultivovanost?

2 0
možnosti

Jo to je dobra otazka... kdyz soudce osvobodi vraha, tak jestli se muze zacit vrazdit...

1 0
možnosti
MK

Pan Okamura by měl být časopisu Reflex vděčný, že nepoužil výraz Lobotomio.

3 2
možnosti
VK

Pan Kanda nto asi už podstoupil.

3 0
možnosti
MK

Dovoluji si tímto přidat špetku snad sofistikované kritiky Vašeho článku :-)

1. Nevím, co umožňuje nebo neumožňuje zákon ohledně dehonestujících přezdívek na kohokoliv, ale pakliže se bavíme o věcné VEŘEJNÉ kritice, která má být na úrovni, připadají mi tyto přezdívky minimálně netaktní. Vám ne?

2. Mohl byste uvést příklad(y) toho standardního, slušného politika středovevropského prostoru? Znám lidi, kteří mluví jako dlaždič, ale v životě by nikoho nepodrazili. A naopak, znám lidi s vyjadřováním téměř učebnicovým o jejichž morálním kreditu lze velice úspěšně pochybovat. Zdvořilost OPRAVDU nerovná se slušnost.

3. Pár debat s panem Okamurou jsem viděl (Světlana Witovská, Bohumil Klepetko) a nepřišlo mi, že by jeho způsob vyjadřování byl hoden veřejného pobouření. Poslední dobou politiku moc nesleduji, ale pokud je pravda, že mu někdo položil ten dotaz ohledně chytrosti lidí, je to buď hlupák anebo provokoval záměrně.

4. Ano, každý kdo vystupuje na politické kolbiště, musí být připraven na to, že bude ostřelován různými otázky z různých stran. Jako např. pan Drahoš (a jeho tým si na to stěžoval) v politických debatách s Milošem Zemanem. Nějak jsem si nevšiml, že byste někdy něco podobného pronesl také na jeho adresu. Chtělo by to trochu elemenární nestrannosti.

5. Soudní rozhodnutí nemá absolutně co dělat s tím, jestli někdo může něco nabídnout nebo ne, ani s jeho obličejem - soud musí být v souladu se zákonem. Váš závěr ohledně soudního rozhodnutí je podobně absurdní, jako kdybych prohlásil, že pan Drahoš prohrál volby poprávu, protože neměl vyjma uraženého obličeje (což vidět bylo) a ne moc velké čitelnosti a konzistence v názorech co nabídnout.

Pěkný den :-)

5 1
možnosti
PK

...pěkná analýza, těším se na odpověďR^

1 0
možnosti
PH

Tak panu O. ani tak nejde o to dělat politiku jako být spíše pouze politikem. Rozpadla se jedna jeho strana, rozpadne se i druhá. Pan O. vlastně kráčí tak trochu ve stopách pana Kalouska a chce být pouze politikem co nejdéle. A tak to označení P... je docela trefné.

3 3
možnosti
Foto

Poté, co policie nedávno odmítla vyšetřovat případ, kdy do redakce časopisu (tuším že se jednalo právě o Reflex) chodily maily vyhrožující redaktorům smrtí, s odkazem na to, že novináři "přeci mají být připraveni snášet kritiku", je tenhle soudní výrok aspoň nějakým zadostiučiněním.

Karma! R^

10 1
možnosti

...z článku vyplývá, že soud koná svou práci poctivě, svědomitě a spravedlivě...;-)

R^

3 0
možnosti
Foto

R^Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým obratom zkorumpované otázky?;-D

9 0
možnosti
Foto

Nelíčená radost z dobře vymyšlené nadávky bývá častým charakterovým rysem u malých dětí nebo pavlačových drben. U idealisty, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní, bych to nečekal.

7 8
možnosti
PK

I rabi může být označen za pitomce.

3 0
možnosti

Soud urazeni lidi skrze przneni jejich jmena nemuze schvalit a je to jedno, jestli jsou to politici, nebo ne. Navic podsouvat vlastni nazor na politicke nazory nekoho s cilem je hanit, mi prijde jako totalitni praktika a to u nas zda se zacina byt zavedenou praxi jak mezi umelci, tak i mezi represivnimi organy. Takovy soudce by mel odstoupit, v trosku raznejsi zemi by nejspis dostal na budku. Oznacit nekoho pitomcem ano, ale zprznit jmeno to opravdu ne. Chtel bych videt, kdyby nekdo prznil romske jmeno s odkazem na neco, co vadi neromum. Totalitni praktiky nebezpecne prorustaji do vsech moznych oboru... aby se pak nekdo nedivil, az si to s nim slusny clovek vyridi fyzicky.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1002
  • Celková karma 30,85
  • Průměrná čtenost 2518x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz