Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Jedna pátá kolona je mimo, těším se na články o nové páté koloně, šikující se pod novou vládou. NSZ pohrozí soudy a vězením za projevené názory nesouznějící s oficiální politikou (nejsme ve válce) a vláda protiústavně zablokuje mnohé weby (nejsme ve válce). Právo na svobodně projevený názor úpí a na diskusích zatím klid po pěšině.

1 2
možnosti
LM

Komunisté, tito zločinci s krvavýma rukama nic nezapomněli a nic nového se nenaučili - stále jen vyhrožují, pletichaří, lžou, podvádějí a kradou a když jim to umožníme, tak zase začnou utiskovat, věznit, mučit a vraždit!

7 0
možnosti

Není Tomio Okamura horší než Kateřina Konečná? :-)

1 0
možnosti
MG

Komunisti mají v Česku konečnou i bez toho, aby měli Konečnou. Volby zaslouženě projeli a nedokážu si představit, že by z toho byl kdokoli kromě těch pár procent jejich voličů míň než nadšený. A po tom, jak se tahle sebranka staví k současným událostem, se po té politické smrti ještě i sami pohřbí...lepší už by mohlo být jen to, kdyby se z čisté blbosti nechali ještě za něco pozavírat :-)

3 0
možnosti

Konečná? Voliči přešli k Tomio Okamurovi! :-)

1 0
možnosti
JD

Vzycky zde budou lide, kteri budou mit (nepochopitelne pro vetsinu) jine, hloupe, pokroucene nazory. At uz je to z duvodu neinformovanosti, medialni zajimavosti, nebo snahy vyuzit kontroverze k vlastni popularite. Myslim si ale, ze je vhodne je vyslechnout (a naslouchat jim), diskutovat s nimi, a ne jim zavirat dvere pred nosem a umlcovat je. Po nejake dobe by taky mohli tito frustrovani umlceni lide neocekavane zacit vylezat z kanalu.

0 0
možnosti
JD

J25a31n 58D75o13u84š28e98k

3. 3. 2022 14:57

Však už se to děje, vznikají těžko odhalitelné a tím zablokovatelné komunikační sítě namísto oněch zablokovaných webů.

Nic jiného se ani stát nemůže.

0 0
možnosti
PN

Pod mediální mlhou protiruské hysterie ropa a plyn pořád z Ruska tečou.

3 8
možnosti

Kecy jsou zadarmo.

Když začali naši milovaní státníci v EU mluvit o ochraně přírody, vždy ve stejném článku bylo ujištění, že to přinese další pracovní místa či že to současná nezruší. Když Rusko napadlo Krym, pro naše milované státníky bylo nejdůležitější, aby sankce neměli dopad na zaměstnanost.

2 3
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Bohužel, štafetový kolík destrukce od komunistů přebral Tomio Okamura se svojí Stranou populistické demokracie. Kam ale zmizeli ti hoši? Zalezli a čekají za bukem, jak to dopadne? Vystrčili ven jen Jaroslava Baštu!

:-)

15 0
možnosti
VB

Neokomoušů je více a stejně jako jejich předci chtějí svobodě a demokracii zakroutit krkem. Ať se tváří jak chtějí, do stejného pytle patří okamůrovci, trikolóristi, komouši, flákanci, chcíplopsi a část anonystů. Jestli se dají dohromady a vyhrají (jako že ano, protože tato země je po vládě Andreje na kolenou a vše ve světě se sype), bude to na emigraci.

6 4
možnosti
PV

R^. Porad nejsem schopen pochopit, proc tem komunistum v TV nikdo nepolozi otazku, co jim na tom soucasnem Rusku (imho Putinovi) pripada tak super komunistickyho a proc se tam lidi uz dnes nemaji jak v raji?

20 0
možnosti
VB

Nepřítel jejich nepřítele (zdejšího polistopadového režimu) je jejich přítel.

5 0
možnosti
MP

Rudá Káča, divím se proč takto nevystupuje KSČ také v parlamentu ? Ale teď mě napadá že ...

4 0
možnosti