Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J80i41ř64í 93V28o78l93n13ý

20. 2. 2023 13:14

Modré stíny a Langr jsou o několik řádů horší než Babiš. Ostatně AB má jenom dva vroubky. Nedokázal se postavit covidové hysterii a nepodporuje referendum o vystoupení z EU.

0 0
možnosti
JV

J93i32ř43í 86V88o84l89n13ý

19. 2. 2023 18:25

Autor zapomněl dodat, že navzdory truc hlasování Macury s Vondrákem zvítězil AB v Moravskoslezském kraji i v 2.kole. Žije autor v kraji a kolik zná osobně ostravských nebo krajských zastupitelů? Miluji, když nám někdo z Prahy nebo z Čech hodnotí naši situaci. Co ví autor o zatím nepotrestaném hříchu pana Vondráka, který se jmenuje Vaňkův kopec?

0 2
možnosti
MK

Pokud vím, pan autor vykonává lékařskou praxi v Ostravě.

Máte tam něco dalšího?

1 1
možnosti
JT

J22i63r14i 67T75i38c95h34y

19. 2. 2023 16:04

Prani otcem myslenky.

1 0
možnosti
JV

J34i11ř77í 73V55o97l66n92ý

19. 2. 2023 18:30

Výborně. Krátké a výstižné! ANO 32,5%!

1 0
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno. Také jsem velmi zvědavý. Definice dělení na nepřátele a sluhy je vynikající. Pochopitelně karma, TomášiR^

11 3
možnosti
JH

píše už o tom pan Kmenta v Babišově Palermu I, zajímavé a dost smutné čtení, kam jsme to za 30 let dotáhli

1 0
možnosti
Foto

J44a88n 58K69o19z44á76k

19. 2. 2023 0:29

Jako výtah k moci jim byl Babiš dobrej. Nechtěl bych mít takové spolupracovníky.

5 4
možnosti
Foto

Také bych nechtěla pracovat s lidmi jako Babiš nebo vy.:-/

3 4
možnosti

R^

Také jsem mu věřil. A Ty, Tomáši, se Šiklovou jste mi otevírali oči. Ale teprve jeho úsilí o prezidentský post mi otevřelo oči dokořán! Pod záminkou morální obnovy naší společnosti se marketingově vyšvihnul do čela společnosti. Jeho amorálnost, stejně jako u Klause a Zemana, byla stále zjevnější. Ale netušil jsem, že on je zcela prázdný kravský zvonec, který musí druzí rozeznít! Na to měl zjevně veliký štáb lidí, kteří sledovali názory simplexnějších občanů, kteří sledovali narativ ruské hybridní války v alternativním myšlení, a majiteli ANO ten ubohý populismus vkládali do úst! Jeho psychopatie byla zřetelnější, když bez populistické přípravy odpovídal na dotazy redaktorů.

ANO byl politický, nedemokratický, autoritativní podnik svého majitele a všichni členové se mohou jen klanět svému guru nebo odejít! To je přesvědčivě popsáno v článku! Dovolím si jen doplnit, jak nebezpečný je tento politický byznys pro naše svobody, naši liberální demokracii a náš právní stát! Uvědomil jsem si toto nebezpečí, když majitel ANO začal vyhrožovat nebezpečím totality ze strany demokratů!

Dnešní doba je stejně příznivá pro puč, jako byla v roce 1948! Občané zbídačení druhou světovou válkou toužili konečně po míru a obnově Masarykovy republiky! Komunisti slibovali horydoly, lidé jim věřili, a přehlédli, že komunisti ovládli silové složky státu, a že k tomu si zřídili vlastní armádu (Lidové milice), a že komunisti jsou jen obyčejnými pacholky ruských tajných služeb! Komunisty jsme si zvolili svobodně!. A nebylo cesty zpět! Ruské tajné služby si to pohlídali!

:-)

3 3
možnosti

Dnes ekonomicky na tom nejsme nejlépe, státní kasa je prázdná a zadlužená. Koronavirus a rozhazovačnost vlády ji vyluxovaly! Putinův petrohradský trolling dokázal si zde zpracovat velkou část naší populace na svoji stranu a jsme prošpikování ruskými tajnými službami jako nikdy předtím! Putin napadl Ukrajinu a sní o Veliké Rusi sahající od Lisabonu až po Vladivostok! Okamura se svojí autoritativní SPD je nebývale vstřícný k Putinovi, mnohem vstřícnější než komunisti! A autoritativní ANO je skrytěji vstřícné, jako členové Prognostického ústavu Václav Klaus a Miloš Zeman! Když pak majitel ANO začal vyhrožovat totalitou v rukou demokratů, uvědomil jsem si, že kdyby se stal prezidentem a v příštích volbách ovládnul parlament, že skutečná totalita by se stala realitou! Svědčí pro to i jeho (ale i Schillerové, Havlíčka, Voldumetzové, Juchelky a dalších) bezmezná lež a petrohradský trolling, kterými se stranický populismus proměňuje v anarchismus! Ostatně i komunisti v roce 1921 vznikli v Praze v hospodě U kaštanu splynutím anarchistické strany s radikálními socialisty! Naštěstí Češi nejsou až takoví hlupáci a díky volbám se navracíme z nakročení k totalitě zpět k občanským svobodám, liberální demokracii a právnímu státu! Ale to to trvalo!

I když o tom nepochybuji a vnímám usilovanou snahu všech českých demokratů, někdy si říkám, že jsme příliš lacino bez většího úsilí skončili s komunismem v Listopadu, že bez většího úsilí vítězíme nad současnou ruskou nadvládou, a že v duchu Václava Havla se navracíme k všeobecným lidským ideálům, že nám to všechno podezřele padá do klína samo!

Deo gratias!

:-)

5 3
možnosti
Foto

Karma, já mám dojem, že Babišovi se začíná drolit všechno. I podnikání. A nějak se nemohu přinutit k tomu, aby mi ho bylo líto.;-)

7 4
možnosti
Foto

Mně jej taky není líto. Považuji jej za toxický prvek demokratického systému. Jeho odchod z politiky přivítám.

8 2
možnosti
MV

Havlíček bude prostě vstávat ještě i další hodinu dřív a Schillerova se naučí grandiózní pukrle a na chlapy že severu se v hnutí rychle zapomene.

Jen zlehčuji budoucnost ANO a vysekavam podporu hejtmanovi a primátorovi.

14 0
možnosti
ZH

Já ne. Kdo má nejen rozum, ale i něco cti, opustil Babiše už dávno, před lety. Teď, když Babiš přichází o moc, je už pozdě. Teď už je to jen o té potápějící se lodi.

8 1
možnosti
Foto

Když Václav Klaus junior nepodpořil ve volbách ODS, byl rovnou vyloučen.

Ivo Vondráka si vážím, ale určitě věděl, jak zareaguje stranický aparát (zareagoval by podobně v každé straně).

7 2
možnosti
DR

Kdyby jen Klaus. Stačí se podívat co se nyní děje v Bratrstvu kočičí pracky v Praze.

2 2
možnosti
  • Počet článků 983
  • Celková karma 34,47
  • Průměrná čtenost 2536x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz