Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L13e24o93š 49R63y18š17k82a

19. 3. 2022 10:06

Díky za vtipný článek o extrémismu. Kéž by se tento blog dostal k přečtení mnoha ubohým Rusům. Babička mě učila, že lež má krátké nohy. Věřím, že se lživá propaganda stejně jednou obrátí proti těm, kteří ji vytvářejí.

2 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^ Slava Ukrajiny [UA]

0 0
možnosti

extremů, extraktů lidske nedomyslenosti a, bohuzel, i extrementů, ktery po sobe v posledni dobe nekteri Cesi zanechavaji v mediich stran uprchlíku pred valkou, co nas budou ekonomicky ohrozovat a podobne

snad na prechodu jara a leta odkvete i cast takovych hlouposti

Tomasi, karma a zdravim

jsem u pratel na zamku a zitra sem privezou nejake ukrajinske deti, dostanou obed, prolezeme s nima zamek a zahradu a snad jim v hlavach udelame hezkou sobotu

3 0
možnosti

Prosim, prosím, co je to "extrement"? To poněkud páchne. ..

0 0
možnosti
Foto

Jen nad ramec: bavi mne fakt Zaoralek. V poradu Jilkove vcera jasne rekl, ze je proti nejtvrdsim sankcim a odstrihnuti plynu ze strany Nemecka, protoze by to znamenalo ranu pro ekonomiku a mozna socialni nepokoje v EU, coz je presne to, co Putin chce. V poradu Soukupa vcera ale tvrdil, jak ho hrozne mrzi, ze Nemecko neumi pristoupit k tem nejrasantnejsim sankcim a odstrihnuti plynu, protoze tim financujeme Putina.

0 1
možnosti

takze Jilkova a Soukup a jejich "diskuzni" show

sledovani takoveho u urcite skupiny lidi neprekvapi, jde jen o potvrzeni predpokladaneho

1 1
možnosti
Foto

U nas je to vzdy ode zdi ke zdi. Ze probiha bombardovani civilistu a valecne zlociny, to je fakt. Dle vojenskeho psychologa to znamena bezmoc ruske armady, ktera nepostupuje jak bylo v planu. Je to neodpustitelne a vsichni to vedi. O tom zadna.

Ukrajina ale do doby valky nebyla demokraticka, obrovska chudoba, korupce a zakony zamerene proti rusky mluvicimu obyvatelstvu proste byly. To je druhy fakt. Samozrejme to agresi Putina neomlouva, ale je zde silna neochota nevidet cernobile. Jak moc USA mluvily v dobe pred valkou do politiky Ukrajiny je otazkou. Divne jsou i ty laboratore, jejichz pritomnost je dnes potvrzena i USA.

Toto neni pohadka o zlem drakovi a hodnem princi. Toto je skutecnost o zlem drakovi a vice ne uplne dokonalych protivnicich.

4 3
možnosti
Foto

Ano, biologické laboratoře, které se zabývají výzkumem, jsou všude na světě.

Jaké zákony namířené proti ruskému obyvatelstvu máte na mysli?

A to, že ruská armáda nepostupuje podle plánu, je podle Vás neodpustitelné? Aspoň si to po sobě přečtěte. Anebo už to tak bylo v zadání? Rv

3 2
možnosti
Foto

Vnímám dva druhy toho, co lze nazvat extremizmem. Jeden, kdy se kecy zdůvodńují zvěrstva, tedy jsou ,,důvodnou záminkou" třeba i k válce, viz. agrese Ruska proti Ukrajině. Ty jsou více než průhledné, a následky vždy tragické. Další forma extremizmu jsou také kecy. Ty jsou naštěstí převážně neškodné, a soudný člověk se nad nimi dokáže i pousmát . Mohou být ovšem také nebezpečné, když jsou takové brány coby až etalon těmi, kteří je příliš nadšeně ,,produkují i konzumují", POTAŽMO JE STYLEM GRAMODESKY OMÍLAJÍ, přičemž k tomu užívají i těžko zpochybnitelná fakta. V sumě obé není ničím novým, a to ani historicky, ani v současnosti

3 0
možnosti
Foto

Pane Vodvářko, tenhle Váš blog působí dost věrohodně. Je stejně hloupý jako ruská propaganda. Onehdy jsem Vám napsal /v souvislosti s tím, že jste požadoval co nejtvrdší sankce proti Rusku s tím, že to jistě něčemu pomůže, a já Vám oponoval, že na fašisty platí jen síla - a Vaše pacifistické perlení jsem označil slovem "melete", což se Vám povýšeně nelíbilo - a já to vzal zpět s tím, že si příště dám pozor, abych se nedotkl Vašeho zjevně vyššího stylu/ - tedy, ptám se, po těch 14 dnech, ubyl díky těm Vámi vymodleným sankcím Putinovi kanonenfutr, vyprázdnili se jim pumovnice a došel jim benzín a nafta? Asi ne, že. Z Vaší rádobyvtipné ironie je mi pěkně na zvracení. Samozřejmě, nemusel jsem to číst. Ale byl jsem zvědav, co se v té Vaší hlavičce zase vylíhlo.

1 8
možnosti
Foto

Čistě lidsky: takto to dopadne, když místo na PC člověk pročítá po probuzení blogy ještě na lůžku na smartphonu a udělí článku palec nahoru - objeví se takovýto obdélníček. Takže ještě jednou a lépe: R^.

4 0
možnosti

Je to tu samý extremista....asi sbalím čemodan a vyrážím za Větvičkou. V Karibiku snad nebudou...!!

5 0
možnosti

R^ Extrémista je i náš premiér s dalšími dvěma, se kterými jel do Kyjeva bez oficiálního pověření EU, jak včera rozebírali rektální alpinisté v Německu. :-P

7 0
možnosti
Foto

Uršula to schválila (pokud to rovnou nebyl její nápad)...

0 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz