Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podřízněte tu svini..., zcela v intenci našich zákonů. Oběste a upalte půl národa..., zcela v intenci našich zákonů.

Jmenovaní ve článku si zcela jistě potrestání zaslouží, byť na základě hodně gumového paragrafu. Ta klaka kolem nich , byť jsou to pitoreskní postavy, ukazuje jen na jedno, na absolutní nekonzistenci našich soudů.

4 4
možnosti

Zase meleš hlouposti. Pokud narážíš na Novotného, tak ten použil podmiňovací způsob. Češi by potřebovali zažít..., aby si uvědomili.... a to trestné není. Není to žádná výzva. Chápu, že to v hlavičkách méně inteligentních rezonuje

7 2
možnosti

A co izraelský soudní folklór ?

Ten je košer ?

1 4
možnosti

V Izraeli nemají Ústavu. Ale to jsem nevěděl. Proto jsem považoval omezení moci soudní mocí výkonnou jako nedemokratickou. Pokud však soud mohl ovlivňovat tvorbu zákonů a rušit je, pak šlo o ingerenci moci soudní do moci výkonné! Pro demokracii je nutné mít Ústavu, která všem třem mocím, zákonodárné, výkonné a soudní, které se nesmí navzájem míchat, určuje jejich hranice! Ústava určuje kvalitu demokracie!

0 1
možnosti

Podle mne jde o primitivní exhibicionisty, kterým dělá dobře, když se díky senzacechtivým médiím dostanou do novin a na televizní obrazovky. Kdyby je média ignorovala (což se bohužel nestane), přestalo by je to brzy bavit.

12 0
možnosti
Foto

Werich: "Každá idea musí být náležitě materiálně podporovaná."

1 0
možnosti

Tato zvrhlost není jen v soudních síních. Této zvrhlosti jsme svědky dnes a denně! Opoziční strany pro své lži a trololing se podsunují od stran populistických k anarchistickým! A řídí se jen Göbelsovskou pravdou, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou! Pokud se trollí s takovouto odborností a takovýmto téměř petrohradským trollingovým úsilím, pak mnohý bude emocionálně přesvědčen a opozice nám tu totalitu předvede! ANO je strana pro všechny! Jako byla KSČ!!!

10 6
možnosti
Foto

Proč jste tak krutý k Péti-koalici z dob, kdy stokrát opakovala lež v opozici?

6 16
možnosti

taky jsem zaznamenal jiste soldatesky a cekal, kdy se na prostest kvuli jistym soudnim sporum zacnou na chodbach soudu treba polejvat vodou z kyble

to by bylo alespon vtipny, ale rvat a machat sebou o zem? neni to malo

karma za postreh, Tome

7 0
možnosti
Foto

Jana Peterková má ale šanci na takovou malou, úplně malinkatou Thálii. To taky není úplně málo.

7 0
možnosti
Foto

Já si vzpomínám, jak před soudem s Babišem o Čapí hnízdo bylo určitým uvědomělým angažovanym občanům také předem jasno, že Babiše odsoudí. To pak bylo překvapení, že?

Soudce byl tehdy taky ztotozněn, ale puget nedostal.

2 11
možnosti

Pro ty nevědomé. Soud s Andrejem Babišem dosud neskončil.

11 0
možnosti
Foto

Prosazovat jedinou pravdu řvaním a urážkami je v poslední době čím dál tím častější. Chápu, že blb se jinak zviditelnit nedokáže, ale, že blbost je nebezpečná tvrdil již Werich a to byl moudrý pán. S blbostí a hulvátstvím je nutné bojovat, mohlo by totiž přerůst v nepřijatelné násilí. Ti lidé totiž nedokáží myslet, jsou většinou zmanipulováni jedinci toužícími po moci nebo penězích. Většinou po obojím. Jejich ultimátní cíl je rozhodovat o tom co si smíme a nesmíme myslet. To je myšlenka, které se děsím a budu proti ní brojit co mi mé stařecké síly dají.

Vašek

17 0
možnosti
Foto

Myšlení totiž bolí, jak praví klasik. A proto někteří nemyslí, ale o to více řvou. Dík za návštěvu, Vašku

12 1
možnosti

Pravý folklor českého soudnictví spočívá v korupci a politických procesech.

2 15
možnosti

Zasloužená karma

10 1
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám