Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Ivano, přesně totéž jen jinými slovy jsem se chystala napsat. Udělala jste to za mne. Děkuji. Have a nice day! R^

0 0
možnosti

To je toho. Já zase zvládnu najednou sedět v křesle, koukat na bednu, pít kafe a přikusovat nějakou sladkou nezdravost. K tomu ještě dýchám. Kam se Svoboda & spol. hrabou:-/

2 0
možnosti

No jo, ale vy to všechno děláte zadarmo, nebo za svý.

Svoboda & spol. to maj všechno placený.

;-D

0 0
možnosti

R^ Nejvíce zarážející je pokročilý věk Bohuslava Svobody. V 79 letech by už nikdo neměl pracovat na tak důležitém postu, natož sedět ještě na dalších dvou židlích. Soudný člověk by si to sám uvědomil. To pan Svoboda evidentně není.

5 0
možnosti

I46v33a37n 72M39i75n90á95ř

14. 2. 2023 16:55

Kumulace funkcí, jako v tomto případě - musí nutně vzbuzovat oprávněné pochybnosti - zda je lze vůbec fyzicky stíhat .. natož vykonávat.

7 0
možnosti

A nebo pochybnosti, zda je to všechno tak náročná práce, že si zaslouží takové peníze...

0 0
možnosti

Zabýváte se poněkud prvoplánově známým problémem, který bujel již v dobách minulého systému. Jedna věc jsou osobní ambice toho kterého a druhá věc je, kdo ho tam zvolí nebo "uvědoměle" nominuje? Musí to být podobný papaláš a tím se počet papalášů v té které straně zvětšuje. Na složení vedení magistrátu na "vládní úrovni" trval přeci další papaláš - premiér. A ti, kteří to zjevně nebudou stíhat nebo ti, kteří na to nemají bývají tlačeni a voleni za jediným účelem. Za nimi budou stát a rozhodovat další papaláši.

0 0
možnosti

Pláčete autore na blbém hrobě. To voliči jsou muly, protože vynášejí na tyto posty představitele, kteří se chovají, jak píšete "papalašsky". Ano, je to hnus, ale takových příkladů je nejen ve sněmovně spousta. Celoživotní poslanec M.Benda, který nikdy neokusil pracovat, AB, který pracuje tak usilovně až z toho škodí a mohl bych jmenovat další. To nemluvím o jakémsi Hřibovi, který již měl představu, že mu Praha patří...avotomtoje.

0 1
možnosti

Máte z toho dobrou bramboračku. Na pana AB mohu uznat jakoukoliv výhradu, ale jeho papalášské chování je vaše pomíchání všeho dohromady bez velké námahy.

1 1
možnosti

Před pár lety byl Bohuslav Svoboda pozván do rozhlasového pořadu. Moderátor se v úvodu přeřekl a představil jej jako Bohuslava Sobotku. Zbytnělé ego pana Svobody toto neuneslo a z pořadu vzápětí odešel. Za mě jen doklad jeho nabubřelé osobnosti.:-(

5 0
možnosti

Vždy kumuloval funkce. Vždy měl rad moc a třásl se po dalším vyšším postu. Nyní má k tomu mladou manželku, musí ji uplatit. Už je vidět když mluví, jak neudýchá věty - rozhovor. Taky je občas mimo rozhovor. Je to mocichtivý stařec.

10 0
možnosti

Naprostý souhlas. Už jsem někde psal, že to současné vedení Prahy připomíná spíše shluk zkrachovalých politiků. Konkrétně u ODS je to už klasika, viz doživotní Mareček Bendů, který kromě mletí hubou jinak neumí ani zatlouct hřebík.

1 2
možnosti
Foto

A proč by měl dělat něco jiného, když ho lidé volí?

0 0
možnosti

Egomaniak, který žádnou ze svých funkcí nevykonává řádně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 983
  • Celková karma 34,46
  • Průměrná čtenost 2536x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz