Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Copak může být souzen vícekrát za tytéž skutky?

1 0
možnosti

On není souzen vícekrát. Pokaždé jde o jiný čin. Vy byste dvojnásobného vraha podruhé nesoudil, když už si první vraždu odseděl ?

0 0
možnosti
Foto

Odsouzeníhodné praktiky na zneužívaných, kolik takovýchto filutů běhá na svobodě. Oběti zločinů bez pomoci se bohužel až příliš snadno dostanou do spárů těchto individuí. Je tu dost známý, aby o něm v jakémkoli vězení dobře věděli, asi dostane, co si zaslouží. Jako jeden z mála, bohužel, protože jsou i mnohem skrytější formy zneužívání.

2 0
možnosti
Foto

Potřebuje - nepotřebuje, toť otázka, kterou bych neřešil, protože jsem přesvědčen, že by takovému guru hodně pomohlo být v kriminálu stranou odháčkovávanou.

3 0
možnosti

jo jo... vono poradne odhackovat...to chce kumst!

1 0
možnosti
Foto

Máš recht, kamaráde. na to je třeba mít patřičné fondy.

0 0
možnosti

D10a90v14i97d 62V41l53k

10. 8. 2023 9:48

Zvláštní je ,že většina odháčkovaných žen byly údajně vysokoškolačky. Jak si to vysvětluješ???

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Davide. Už léta vím, že vzdělání, jakkoli vysoké, nezaručuje sociální inteligenci. Mám hodně přátel mezi lidmi, kteří se živí řemeslem a jsou to velmi chytří a milí lidé. A naopak, znám mnoho vysokoškolsky vzdělaných jeidnů, s řadou titulů před a za jménem, s nimiž nelze vydržet v jedné místnosti ani 10 minut.

Sekta je však mimo jakoukoli racionalitu. A bacha, údajně nikdo na světě není zcela imunní. Mne na tom udivuje, že ty dámy opakovaně kopulovaly bez zásadních protestů po celkem dlouhou dobu. Buď se jim to líbilo, což jistě některým ano, jiné to mohly skutečně považovat za b-žský dotek.

5 0
možnosti

Co chápu, odseděl si trest na Filipínách ve vazbě. Takže sem přijede a bude propuštěn

Co se samotného činu týče, já skutečně nevím, zda šlo o znásilnění. Lidé mají právo ostatní totálně zblbnout, připravit je o svobodu, peníze a rodinu, jestliže se toho vzdají pod brainwashingem. Tady šlo o dobrovolný styk. Ano, pod manipulativními technikami, ale stále dobrovolný

0 0
možnosti

V důsledku nešlo o to co se stalo, ale komu se to stalo. Pokud mě paměť neklame, tak jednou z poškozených byla u soudu soudkyně, která se zúčastnila "odháčkování" v době studia nebo krátce po něm.

0 0
možnosti

Temer jiste nase spolecnost venuje vezni na takovy pobyt nesrovnatelne vic penez, nez spolecnost filipinska. Pro koho je tedy popsany navrat vyhodny, si uz kazdy odvodi.

0 0
možnosti

Bez holotropního dýchání a na sucho?

3 0
možnosti
Foto

👍

Pokud je opravdovým guru, tak nebude ve věznici odhačkován, ale bude dál sám odháčkovávat.

2 0
možnosti

Aby nezjistil, že je ve vězení Jára podsamec.

5 0
možnosti

Nebo tam potká všehoschopné nadsamce .

0 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám