Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stále mě přesvědčujete o tom, že vy se vlastně od těch komoušů nijak nelišíte.

1 0
možnosti
ČP

To lepšočlověk nepotřebuje. On ví.

0 0
možnosti
JR

J96a53n 61R35á56ž

28. 12. 2018 18:44

Opravdu nechápu, proč je tolik humbuku kolem výplodu jednoho bývalého prominentního komunisty. Že by to byl geniální tah jeho literárního agenta? Pochybuji! Já to vnímám tak, že dost velký počet lidiček si neudrželo pod kontrolou svoji mánii okomentovat názory za zenitem se nacházejícího bolševika, tedy představitele strany, kterou měli organizátoři listopadového převratu poslat už tehdy na smetiště dějin.

PS. Není to směřováno jen (!!) na autora tohoto blogu, vyjadřuji jen podiv nad tím, kolik veřejného prostoru zaberou názory dnes už jen "jakéhosi" Grbeníčka.

2 0
možnosti
AL

PR.

Kam se na Netu podívám, tam je Grebeníček a jeho kniha.

Taková public relations musela stát Grebeníčka spoustu peněz!

Ale jak koukám na některé blogery, ti to tuto službu dělají zdarma, s nadšením a rádi!

;-DR^

3 2
možnosti
Foto

Do kolika vás rodiče nechávají u kompu?

4 1
možnosti
Foto

Za pozornost rozhodně stojí vyjádření generálního sekretáře České biskupské konference, Stanislava Přibyla:

„Komunisté, kteří 40 let pronásledovali církev, mučili, věznili a internovali její představitele, ukradli všechen církevní majetek, kostely a další církevní objekty, ze kterých se pod jejich správou staly ruiny, si dovolí vydat knihu o církevních restitucích a škodlivosti církve, jejímž autorem je zrovna Miroslav Grebeníček. Respektuji svobodu projevu, ale tady se jedná o skutečnou nehoráznost. Z úcty ke všem pronásledovaným se musím ozvat!"

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/grebenickova-kniha-o-restitucich-je-nehoraznost-tvrdi-pribil/r~54c970560a8a11e9b7c1ac1f6b220ee8/

6 0
možnosti
Foto

Proč pan Přibyl nemluil o zločinech, které v minulosti páchaly církve?

0 1
možnosti
DH

D36a57v66i79d 97H64o28r98á81k

28. 12. 2018 14:27

Sice jsem nepřítelem reklam, a zboží, které na mě vytahuje ten zelený mužíček, nebo p. Pohlreich a jim podobní, kteří co chvíli vyskakují z televizních reklam se snažím kupovat skutečně co nejomezeněji a bez ohledu na cenu a výhody, potom vždy spíše od jiných prodejců.

...ale v tomto případě tak masivní reklamy, která tak intenzivně probíhá ve všech sdělovacích prostředcích, ba dokonce i tady ve zdejších diskuzích si nejsem jist zda odolám...

....a nevím, byť to pravděpodobně budou "vyhozené" prachy, zda ji jen tak jako atrakci do knihovny a pro zajímavost nakonec také nekoupím?

2 1
možnosti
PT

P69e21t84r 24T46o95m64e56k

28. 12. 2018 13:20

Pane Petříku. Jasná otázka. Je komunistická činnost mezi roky 1948 a 1989 zločinná?....ANO / NE.... Chová se KSČM jako strana vědomá si svých zločinů?...ANO / NE. Děkuji za odpovědi.

4 0
možnosti
Foto

Za zločinnou bych KSČ označil v letech 1948-1953. Poté to již byl totalitní režim, ale určitě více demokratický než současné Pobaltské režimy či režim na Ukrajině, které západní "demokracie" toik podporují.

Tak si to přeberte, jak chcete.

A kdybych se vrátil dále do historie, tak křesťanství jako zločinné působilo určitě delší dobu než komunisté. Stačí např. 30 letá válka, ale i první světová válka, kdy se panovníci při vyhlašování válek vyžadovali Boží pomoc. A kupodivu žádali pomoc u stejného Boha.

2 3
možnosti
Foto

podle dostupných informaci dostane Gebeníček v případě úspěchu prvního dílu smlouvu na další s pracovním názvem Ve znamení kříže II

0 0
možnosti
Foto

Díky reklamě, jakou zde Grebeníčkově knize dělají blogeři Vodvářka s Rothem, jsem si tuto knihu objednal, abych na rozdíl od nich věděl, o čem vůbec je.

1 1
možnosti
JL

Vánoční dárek, který nesmí chybět v knihovničce každého moderního stalinisty.R^

2 0
možnosti
Foto

Jak to myslíte?

Třeba kniha "Ve znamení basy", kde by mohl pan autor popsat otřesný stav současné justice a vězeňství a připomenout již zmíněné mírumilovné metody při vyšetřování "závadových" osob členy Státní bezpečnosti

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=693729

Co pak tu dnes působí Státní bezpečnosti? Opravte si to prosím.

Naoř, na termín "kabinetní justice", tj. termín, který je používám pro justici v 50. letech.

1 1
možnosti
Foto

Můžete, prosím, mně, zřejmě méně chápavému, vysvětlit, proč by měl autor opravit text o StB? Byla to řehole. Jedná se sice o v současnosti právně neexistující subjekt, ale jeho pohrobci a aktivity nepochybně nejsou ztracenou minulostí, a proto je popis jejich nanejvýš žádoucí. Ale popisovat něčí historickou činnost, když popisovaného vynecháte, ts, ts, ts.....

Jak jste to tedy myslel? A jak byste to provedl vy? Když ani takový velikán a expert jako Grebeníček to nezvládl - pravda, on to raději ani nezkoušel, protože zřejmě zná valiče balvanu.

Ale váš produkt by mne, a možná i další, velmi zajímal. Děkuji z celého srdce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz