Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hry. nejsem moc na společenské hry, jsou hry daleko zajímavější. Například hry divadelní ;-)

1 0
možnosti
Foto

Hezký Nový rok 2019,Tomáši.:-)

Pokud s manželem hrajeme cokoliv,kde se soupeří,přestáváme být manželi a jsme ostří protivníci,i s ostrými,nepublikovatelnými výrazy.;-D A i přesto za 4 týdny oslavíme 20 let výročí svatby.:-)

1 0
možnosti
Foto

I Tobě Šárko a všem Tvým blízkým. Jinak samozřejmě gratulace k báječnému svazku. A jsem nejspíše první gratulant k porcelánové svatbě.

1 0
možnosti
RG

Krásné a navzdory jiné slupce velice laskavé. Vše dobré Tobě i rodině. Rg

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě totéž i Vám. A hodně radosti.

0 0
možnosti
MS

Povedený článek.:-)R^

Má žena je hravá, ale prohra ji bohužel, na rozdíl ode mne, nevytáčí, takže tomu našemu hraní trochu chybí grády (dusno je, jen když prohraju já:-)). Někdy hrajeme Scrabble, teď jsme si pořídili i Carcassonne, ale nejradši máme Rummy (obdoba karetní hry, jen se hraje s žetony místo karet).

1 0
možnosti
Foto

Carcassone znám, ten je ještě docela fajn. Ale ty likvidační hry, kdy si člověk myslí, že konečně má dost všeho a jedním tajem je z něj bezdomovec....no je to na depku.....

Dík za palec.

1 0
možnosti
Foto

Náhodou lihodům je exkluzivní, už si ho zařazuji do slovotéky a svého miléhu muže jím při první příležitosti drtivě porazím :-).

Jestli je nemáte, navrhni přiště Ježíškovi, aby donesl Krycí jména, není potřeba až takového studia pravidel a rozčilíš se u toho naprosto luxusně, přičemž výhra je možná :-).(I mně, herně neambiciozní lenošici bez soutěživosti už se přihodila.)

A s vnoučaty? Luxusní je "peceso". V tom tě budou porážet bez toho, že bys jim ulevoval a svět bude pro všechny v pořádku.

Mějte doma povedený rok při hrách i jen tak. :-)

1 0
možnosti
Foto

Krycí jména samozřejmě máme. problém tkví v tom, že zatímco já naprosto skvěle napovídám naprosto logické sekvence slov, moje žena není schopna pochopit mou genialitu. Že to vede k poznámkám, je nabíledni.

Modifikovali jsme proto hru tak, že v případě návštěvy prohazujeme partnery. Pak samozřejmě není možné označit kamarádovu manželku za slepici a naopak já neslyším zvyklá slova o pokročilé demenci.

Vnoučata zatím nemám (k Tvému gratuluji ještě jednou) a rovněž Tobě a Tvému muži přeji moc krásný rok a snad někdy při blogerském potlachu na viděnou.

0 0
možnosti
Foto

Tomáši...jdu sem až dnes. Nechala jsem si Vás na dnes záměrně. Jste takový pro dobré ráno. A tak jsem se zas ponořila a zasmála. Což je právě dnes velmi důležité. Popsáno tak, že se tu všichni vidíme. Doufám, že to je, co čteme .tyhle fugy...že je to vlastně knížka.:-) přeji Vám klid a pohodu a radost a zdraví a pořád stejný - tenhle mně blízký - smysl pro humorV

1 0
možnosti
Foto

Radko moc díky a rovněž Vám jen dobré. R^V

1 0
možnosti
Foto

J76a69n 15P70r75a36ž52á40k

31. 12. 2018 12:56

R^Tome, scrabble, to je strašně naštvávací hra, na tu aby člověk snad měl místo nervů dráty:-)

1 0
možnosti
Foto

..si tě nedovedu představit naštvaného...

1 0
možnosti
DS

Pobavil jsi mě, Tomáši. Já se moc těším, až budu hrát s juniorem... bude to navíc rovnou trénink na vnoučata ;-DR^

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ND

Vnoucata do určitého věku vás s hrama umoří. Nijak zvlášť je k nim vyzývat nemusíte, oni si vás vždycky najdou. :-) a taky zkouší švindlovat i ti co umí počítat :-)... Přeji vám i rodině krásný celý rok 2019.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1001
  • Celková karma 30,05
  • Průměrná čtenost 2516x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz