Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za blog, pobavil a připomněl opice na Gibraltaru. Ty rozštelovaly i zpětné zrcátko u autobusu, aby se dostaly okýnkem do kabiny k řidiči pro kus žvance.

0 0
možnosti
JN

Takže pan doktor dle jeho vyjádření jinde v diskusi soutěž o Blogera roku ignoruje, ale pár hodin po vyhlášení nominačního i finálového kola pilně přispěchá s publikováním blogu. Samozřejmě, že zcela náhodou.

A potom, že na něj ta přezdívka Přetvářka nesedí...

0 2
možnosti
Foto

Pane Nožičko,

1. nedávno v nějaké diskusi /fakt nemám čas sledovat kde to bylo/, Vás kdosi hanlivě označil v souvislosti s Vašim jménem. Napsal jsem mu, že je to odporné a ponižující. Nikdo za své jméno nemůže a je to svým způsobem sprosťárna ho komolit. Týkalo se to Vás, opakuji. Takže tolik k Vašemu smyslu pro humor, který je opravdu nejspíše jedinečný.

2. Fakt jsem netušil, že se Vás musím zeptat, jestli mohu publikovat nějaký článek. Příště to napravím a pokaždé, když budu něco psát, Vás oslovím, jestli je obsahově a časově vyhovující Vašim požadavkům.

3. Existuje jistá choroba, zvaná paranoia. Projevuje se tím, že jedinec má nutkovou potřebu sledovat své okolí, zjišťovat, co kdo dělá a jestli je to OK apod. Neustále poučuje své okolí, co je a co není správné. Abych předešel zvyklému algoritmu, že uděluji diagnosy na dálku, tak tato paranoia se Vás vůbec, ani náhodou netýká. Jste rozvážný a rozumný muž, který si nestěžuje administraci, že je málo zveřejňován na hlavních stránkách, neustále poměřuje svou karmu, jestli je dostatečně vysoká a vůbec, ani náhodou se nestaráte o to, co jiní píšou.

Přesto jsem Vám poslal hlas, abyste konečně a/ zvítězil v této prestižní soutěži a nalezl klid, b/pokud se to piklemi adminů opět nepodaří, tak abyste mne aspoň opět porazil, což Vám rovněž přinese jisté uspokojení.

Přeji klidný den, pokud možno bez puzení /v žádném případě nejde o obsedantně.kompulsivní neurosu/ otvírat články těch, kteří Vás traumatizují.

7 0
možnosti
Foto

Co máte na mysli? Mou mužnost po skončené bitvě, nebo případné další ataky opičí tlupy další dny v boji za banáový přísun?

0 0
možnosti
MV

... která bije, teda... kope

Čtu ráno cestou do práce a už se mi tam chce o trochu víc! Díky, Tome

Tvoje toccaty s fugy moc bavej

1 0
možnosti
Foto

Tak to jsem rád, Marku. Nice day.

0 0
možnosti
JL

Vas clanek poukazuje, ze jste opravdu Cech, pane Tomáši Vodvářko. Osobne i pri mem veku moho rici, ze jsem vzdy pripraven. Byl jsem junakem a tak vim, ze pripraven musm byt.

To byl ten zacatek vaseho pribehu.

Tim koncem jste dokazal, ze tim Cechem skutecne jste. Ty pravidla z junacke ustavy nejsou vam znamy a mnoho cestovani za komunismu se nesetkalo s urcitymi pevnymi pravidly a ta ceska lesni zver se teprve naplnuje tim exotickym zvestvem jako u Zlina ten hnedy medved.

Pri navsteve me rodiny v Kanade, jsme s manzelkou je vzaly do uzemi, kde se pohybuji zvirata volne, kde neni zabran se k vam priblizit. Nemohu vam rici presne jaky druh opic zde byly, ale ta tlupa byla velka. Moji rodice jako spravni Cesi, jim nabidli ty banany jako dar z Ceskoslovenska. Mohu jen v kratkosti zdelit, ze vsechny sterace musely byt opraveny a ta projizdka byla velmi kratka. To zadni sklo vydrzelo, ale ten plasticky ram se musel nahradit.

Vsak dekuji za vsechny ty obcany kteri neznali ten zakon, ktery jste popsal. Ano zakon. Jinak se to neda nazvat. Tak Cesi pozor pri navsteve Gibraltaru (Gibraltaras). Zde ty opice vedi presne jak na vas. Jim proste neutecete. Tak adios.

1 0
možnosti
Foto

Opice na Gibraltaru jsou pověstné. Tam bych nevytáhl ani brejle...

0 0
možnosti
Foto

Jak mám tu svou představivost, tlemi jsem se hezky.

Dík!

1 0
možnosti
Foto

Pakliže ses tlemil, jsem potěšen.

1 0
možnosti
Foto

Tedy, s tou opičkou bych se zachovala úplně stejně jako Tvoje žena. Byl jsi hrdina, že jsi ten souboj podstoupil. Já bych dopadla tak, že bych se musela stát členkou tlupy a ostatním opicím bych musela loupat banány, aniž by mi daly kousnout.

1 0
možnosti
Foto

Zdeňko, ta příhoda se odehrála úplně přesně tak, jak jsem napsal. Dodnes chodím okolo klece s paviánem pláštíkovým v ostravské ZOO s pocitem lehké pýchy.

0 0
možnosti
Foto

Tvoje manželské toccaty a fugy jsou top! A za to a hlas k tomu

2 0
možnosti
Foto

Zuzko, děkuji za přečtení. Stran soutěže jsem psal jinde, že ji zcela pomíjím. Moje životní priority se ubírají úplně jiným směrem. Máme novou inscenaci, s níž vyprodáváme ostravské divadlo. Momentálně můj životní top. jak to nazýváš.

1 0
možnosti

Bezvadný článek (i když ta poslední věta tam byla trochu navíc).

1 0
možnosti
Foto

Popsáno historicky přesně, pane Šťastný.

0 0
možnosti
Foto

Samec Paviána pláštíkového sice měří jenom 75 cm. a váži 30 kg. zato zuby má impresivní. Nechtěl bych se s ním dostat do potyčky.

Vašek

2 0
možnosti
Foto

Mi povídej, ten vůdce smečky byl docela impozantní.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1007
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2518x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz