Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Důkazy prý pocházejí už z reportáže pořadu Na vlastní oči natočené v roce 1999. Viz poslední tři odstavce v odkazu: https://www.mix24.cz/po-sexualnim-predatorovi-cimickem-sli-reporteri-uz-pred-dvaceti-lety-uspesne-nasadili-volavku-ale-reportaz-nikdy-neodvysilali/

0 0
možnosti

R^R^R^

Dík za vynikající rozbor!

:-)

0 0
možnosti
PC

Mě jen zaráží, že se tento případ vytáhl až po tolika letech. Ano, prý s poukazem na vyznamenání od prezidenta. To pro mne ale není argument. Proč to do té doby nechaly postižené u ledu? Proč dovolily, aby měl Cimický nadále prostor pro beztrestné páchání zla v podobě zneužívání dalších pacientek? Že by uvažovaly způsobem Když já, tak ať i ty další?8-o

Dle mého názoru ten, kdo zamlčuje zlo, se vlastně na tom zlu (i když možná nevědomě) a jeho šíření rovněž podílí. Nebo se mýlím?

1 1
možnosti
MK

Protože ty ženy mají nálepku "ona chodí k psychoušovi". A to je tady u nás pořád ještě něco opovrženíhodného. A člověku, navštěvujícího psychiatra, nikdo věřit nebude. Obzvlášť, když se jedná o VIP lékaře. Zatím uvedené případy se staly cca před 20 lety, tehdy ještě mobily nebyly tak rozšířené, tudíž důkazy nebudou, spíš by mě zajímalo, zda se ozvou další, třeba z doby nedávné -5 let nazpět. Tam už by nějaké důkazy pomocí mobilu být mohly. Pokud tedy v těch ...... pokračoval.

0 1
možnosti
Foto

Moje kolegyně byla u Cimického, aby jí pomohl se závislostí na kouření. Byla u něj jednou, a nikdy víc. Chvíli ji totiž poslouchal a pak jí řekl, aby se svlékla do půl těla. Když se divila proč, řekl, že si musí poslechnout, v jakém stavu má plíce... to mi druhý den svěřila a řekla, že to prase už nechce nikdy vidět... takže asi tak.

2 1
možnosti
PI

Pořad 168 hodin jsem neviděl a ani se na něj nechystám. Umím si živě představit jak je umně namíchán tak aby na MUDr. Cimickém nezůstala nit suchá. Ať existuje třeba tisíc výpovědí, pořád platí presumpce neviny a do ukončení vyšetřování či případného soudního jednání není o čem mluvit. Snad jen o tom, že najednou se odkudsi vynoří kdosi, kdo tvrdí cosi proti komusi...

4 8
možnosti
JZ

Takže proti žádnému zločinci není možné nic říci, dokud o něm nerozhodne osud?

1 2
možnosti

Tome, přiznám se, že jsem byla při sledování pořadu 168 hodin docela v šoku. V Domově seniorů Slunečnice, kde jsme dělávali s blogery programy pro seniory, jsme měli dr. Cimického jako hosta. Měl moc pěkný program. No jo, jak se říká "do flašky a do lidí nevidíš.." Pěkný článek, díky.

1 0
možnosti
ZS

Stejně si myslím, že informovat o obvinění je divné. Pan doktor Cimický a jeho kariéra je tímto v troskách. A možná ani nebude soud a možná se nikdy nic nedokáže, ale ten člověk je v pasti.

3 3
možnosti
Foto

Myslím, že ho nikdo nezažaloval, ale v tomto případě by měl.

1 0
možnosti
JS

Lituji, ale jsem asi zpustlý. Každé obvinění ze sexuálního zneužívání po několika letech považuji za absurdní a porušující presumpci neviny. A to jak pokud se jedná o církevní osoby tak i všechny ostatní.

4 10
možnosti
JZ

Čili obvinit po letech toho, kdo někoho sexuálně obtěžoval, je vůči němu vlastně nefér? Pokud vím, promlčecí lhůta je u nás 20 let.

1 1
možnosti
ZZ

Tak nevím, jestli sexuální predátoři jsou víc lékaři, nebo sestřičky.

;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1000
  • Celková karma 30,35
  • Průměrná čtenost 2517x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz