Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KOdex blogera:

Bloger nesmí uveřejnit pod vlastním jménem cizí text nebo jeho část. To platí i pro texty, jejichž autor není znám - například ty, které dostal e-mailem.

Cizí text lze v článku použít pouze v rámci citace v souladu s autorským zákonem, tedy zejména tehdy, pokud souvisí s obsahem článku, netvoří-li však větší část textu tohoto článku. Přitom je nezbytné uvést zdroj textu a jeho autora, je-li znám. Není možné přetisknout například prohlášení či jiné sdělení někoho jiného (osoby, hnutí, politické strany apod.) jako hlavní či dokonce jediný obsah článku.

Zdroj: https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

0 2
možnosti
Foto

Po mém dobrovolném vzdálení z blogu idnes na nějaký čas jsem si odvykl reagovat na některé jedince. Dnes udělám výjimku.

To, že jste mne udala redakci blogu idnes (a nepište, že ne, nevěřím vám ani slovo), jste dokázala svou ubohost. Předpokládám, že při uvedených činnostech zažíváte orgasmus, jak jste někomu zasolila a jak jste jej vyvedla z míry. Jste podle všeho již starší osoba, která by mohla mít na většinu věcí okolo sebe jistý nadhled. Zdá se, že tomu tak není. Přeji vám klidnou noc s pocitem dobře vykonané práce.

1 1
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,86
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám