Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Zrovna dnes se v autobuse rozčiloval jeden starší pán proč nechce Západ dovolit Rusku vzít si všechno to chce a jak za vše mohou Američani a NATO. Takových lidí je v Česku spousta a pátá kolona Putnových užitečných idiotů je tady silná a to ještě můžeme být rádi, že je mnohem slabší než na sousedním Slovensku. Za slevu na plyn by spousta Čechů prodat Rusům i vlastní matku a ještě se u toho budou tvářit jako velcí vlastenci...

6 0
možnosti

Podle křiku to vypadá, že těch proruských trollů s alternativním myšlením je tady skoro k polovičce, ale není to pravda, mluvčí elfů informuje, že jich je jen patnáct procent! :-)

0 0
možnosti
Foto

J51a74n 70H77o43r21n59í95k

23. 2. 2022 13:35

Je to smutné, je to tak. Tyhle chmury na mě přišly 2014, když padl Krym. A žiju v nich doteď.

2 0
možnosti
VV

Bez jedineho vystrelu. Tenkrat byl svet jeste hodne naivni.

2 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^ Dík!

Děsí mne, jak mnoho našich občanů zde rozšiřuje ruský narativ a odmítá pravdu. Nejde jen o notoricky známého Miloše, komunisty, ale především flastence ze Strany populistické demokracie. Povšimněme si toho, jak složitě se vytáčí, aby neřekli pravdu a zachovali Putinův narativ! Je zde příliš mnoho občanů, kteří volají po nacionalismu, a přitom jsou ochotni zradit svůj národ v zájmu silnějšího!

Každý, kdo lže, je pro nás nebezpečný! Mne překvapuje, jak moc opoziční poslanci z ANO a SPD lžou! To překračuje možnosti opozičních stran! Lhající politik je pro mne nevolitelný! Lež je nebezpečná zejména v dnešní době! Pokud jsme otupení lží a nenávistí, nevnímáme politika, který ospravedlňuje válku lží!

:-)

8 1
možnosti
Foto

To co předvádí Putin je svinstvo. To co předvádí Ukrajinská vláda je svinstvo. To co předvádí Biden je svinstvo. Prakticky to co předvádí jakákoliv vláda, která buduje silnou armádu, je svinstvo.

Je třeba se důrazně vymezit proti válce jako takové a svou obranu postavit na domobraně, tj. zdarma vyzbrojit každého jednotlivce, který o to požádá a bude souhlasit s nějakým minimálním výcvikem a vybudovat sofistikovanou protiraketovou obranu.

Dále je třeba začít silně zeštíhlovat tento stát ve kterém žijeme a uvolnit všechny regulace bránící svobodnému podnikání.

Jen tak se tato republika může odlišit a vláda pak nemusí předvádět stejné svinstvo, co předvádí ostatní vlády.

Pokud tato vláda bude postupovat klasickým způsobem je možné, že za nějaký čas budou čeští vojáci umírat na území Ukrajiny a naše města budou vystavena raketovým útokům z Ruska.

0 9
možnosti
Foto

A to co předvádí pan Kšír, je absolutně geniální. ;-D

11 1
možnosti
MV

taky se mi sevrely pesti, kdyz Putin pronasel sva slova (s patricnou grimasou ve tvari) o tom, ze Ukrajina vlastne neni....

hrozny!

15 0
možnosti
Foto

Ano, vzduch se chvěl tetelicím se Satanem. O tohle mu jde celé dějiny od jeho pádu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 990
  • Celková karma 30,63
  • Průměrná čtenost 2522x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz