Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Chybí nám pokorná úcta k pravdě a úcta k druhému člověku! Co s tím? :-)

0 0
možnosti
JK

Osobní svobody je to nejcennější co může člověk mít, proto na takový poklad každý despotický vůdce útočí a chce si ho (je) přisvojit, využívá při tom možnosti svobodně šířit nenávist a lež. Zabránit tomu je jediná obrana našich svobod, při odhalení proto nesmíme s obranou váhat.

4 0
možnosti
LP

To nejcennější, co člověk mlůže mít, je zdraví.;-)

0 1
možnosti
JG

Vy jste na svobodu slova tak háklivý, že když si někdo dovolí sdělit názor s nímž nesouhlasíte, ihned ho napadnete.Rv Naprosto v šoku jsem byla , když nějaký čtenář napsal autorce článku, že jej považuje za vulgární - ihned jste na něj trapně zaútočil. Naopak sama autorka (paní Medková) si s příspěvkem poradila s nadhledemR^. Svůj pohled na svobodu slova vnucujete v kdejaké diskuzi, ale ze své diskuze lidi vyhazujete, protože jejich názory nesouzní s těmi vašimi. Poněkud si kálíte do klávesnice, pane doktore. Ale nebojte už vám vaši diskuzi svými názory kazit nebudu. Krásný den:-)

4 5
možnosti
LH

Flaška standardně reaguje jako tříleté dítě, když s ním někdo nesouhlasí. Obvykle ho označí za "Putinovce", ať je téma jakékoli.

3 3
možnosti
JK

J76a10n 58K37o42z20á32k

6. 11. 2022 22:43

Snad slovenská policie najde skupinu, kde se tahle kreatura radikalizovala. Jenom jste zapomněl ve svém tažení zmínit islám. Ten má na svědomí mnoho nevinných evropských občanů a kde se radikalizují, ví všichni. Jsou to mešity a muslimští duchovní. Napíšete také blog o zákazu islámu a mešit v Evropě? Myslím, že Češi jsou velice tolerantní národ, ale to neznamená, že se tady budou pořádat štvanice na lidi(tím nemyslím vraha homosexuálů). Kdo bude rozhodovat, co je a co není na hraně? Toho se dá snadno zneužít přesně tak, jak to měli komunisti.

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Kozáku. Tento blog je napsán, je daný. Vždy mne potěší, když mi někdo začne radit, o čem bych měl psát. S vaším dovolením budu svá témata volit sám, jak uznám za vhodné.

Nepochybně jste dostatečně obdařen, abyste svůj případný postoj proti oslámu, mešitám apod. popsal výstižně sám.

2 0
možnosti
MS

K vraždě v Bratislavě vyšel pozoruhodný text Vladimíra Palka, který rozebírá manifest vraha (anglicky sepsaný a chvíli dostupný na internetu). Byl to primárně antisemita, k homosexuálům měl odpor "až" v třetí řadě, ale stali se nejsnadnějším cílem.

https://echo24.cz/a/SRGKB/komentar-palko-homosexualove-vrazda-bratislava-lzi-manifest-vraha?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

1 0
možnosti
MK

Ten manifest vrhá poněkud jiné světlo na tu vraždu, než nám cpou novináři a aktivisté do hlavy.

1 0
možnosti
MV

Jakmile se začne vyhrožovat násilím je dobré zbystrit . Dokud jen placaj, tak se člověk pousmeje. Pousmeje stejně jako při sledování MOSTu ve chvíli kdy Romka říká: on není rasista, on je blbej.

Zdravím, Tomáši

8 0
možnosti
Foto

sloboda slova je našim právom a výsadou. To ale v žiadnom prípade neznamená, že ju môžeme zneužívať.

TENTO ČLÁNOK SA MI PÁČI

9 0
možnosti
JK

J96a41n 12K52y88š14k67a

6. 11. 2022 20:52

Aj mňa, Janka!!

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
LH

Ať zákon zakáže přímé výzvy k násilí. Zakazovat "nenávist" a další podobné gumové pojmy, které umožňují soudci soudit, jak se vyspí jsou známkou totality.

5 0
možnosti
PD

P31e64t82r 76D91r78a39p63a37l

6. 11. 2022 18:42

Hranice mezi svobodou a nesvobodou slova je velmi tenká a ještě více ohebná. Vidime to i zde na idnes...co je povoleno jednomu, je druhemu zapovězeno, nesmíte ani citovat obecně známé výroky, protože obsahují neslušné slovo.

4 0
možnosti
Foto

Nářek nad černým puntíkem, smazaným příspěvkem, či zákazem diskuze, ba až kohosi ,protěžování" na těchto stránkách? Poněkud úsměvné, ne-li až dětinské:-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám