Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Pane Vodrazka, byl jste vubec nekdy v Cine?

0 1
možnosti
Foto

R19o55m76a32n 84K40o34z30e45l

23. 10. 2022 20:31

Pro mne byl Zeman vždy prozápadní a prounijní, za jeho vlády naše republika vstoupila do NATO, jeho vláda chystala vstup do EU, on hlasoval pro vstup, na rozdíl od Ivana Bartoše, milovníka EU, který hlasoval proti. Na rozdíl od Václava Havla, který prohlásil, že už nikdy žádný vojenský pakt a nikdy nemluvil o EU s takovým despektem jako Petr Fiala dříve.

0 8
možnosti
RK

Tady má někdo paměť akvarijní rybky8-o

2 0
možnosti
IK

Čína sleduje vývoj na Ukrajině a postoj Západu a současně neváhá paralelně k zemím G7 sondovat i s Putinem, Tur., Emiráty,.. na novém světovém uspořádání. Její hlavní cíl je prosazování komunismu a čínského nacionalismu na mezinárodním poli. Xi Jinping se v neposlední řadě prezentuje úspěchem v afrických zemích. Podívejte se na nás, dokázali jsme se rychle hospodářsky rozvinout a to nedemokratickou cestou a hledá spojence pro svou politiku. Tady je vidět, o co Čína usiluje. Jestli je tento vývoj inspirace pro Zemana, nevím. Bohužel i pro některé vyvolené evropské politiky jako je Zeman nebo Orbán je lákavé, vizionářsky podporovat ambiciozního titana v otevřené ideologické válce. Mohli bychom se s Xi Jinpingem naučit ctít komunismus jako jedinou pravdu za cenu svobody tisku, uznávání základních práv (ty jsou v Číně nástrojem Satana), zavést totální sledování.., měli bychom v případě č. zájmu umožnit přístup k důležité infrastruktuře a kdyby na to přišlo, dostat zemi do výhodné? vyjednávací pozice.

1 0
možnosti
JV

J75i87r15i 12V74r60a69b42e20c

23. 10. 2022 14:18

K vůli tomto "moudrému" vůdci, co volila většina národa jsem byl tolikrát na Idnes blokován . Naštěstí už brzo dovůdcuje. Naštěstí není Česko ještě Čína či Rusko.

10 0
možnosti
KT

Myslím, že by se mu taková demokracie líbila, mohl by strašit na Hradě do smrti.

12 0
možnosti
Foto

Moc moc ošklivé psaní o Číně pro ty, kdo ji hodnotí podle turistckých průvodců, v nichž nevyčetli nic z toho, o čem psal například pan Etzler.

14 0
možnosti
PN

Etzler je za blba predevsim mezi ceskou komunitou v Cine. Takze toho bych za bernou minci moc nepovazoval.

0 0
možnosti
MM

Karma, náš moudrý vůdce je naštěstí už mimo hru.

Mě teď zajímá jak se strýček SI zachová, když teď jeho přítel Vavko má problémy v Evropě. Přeci jen platí, že dva kohouti se na jednom dvorku nesnesou a to platí i v asijském prostoru. Využije strýček SI nabídnuté šance?

13 0
možnosti
Foto

No je fakt, že Číně by se nerostné bohatství Sibiře hodilo.;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz