Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Naprostý souhlas, karma.

6 0
možnosti
Foto

To že tahle strana tu svou minulost ustála je zarážející. Levicovou (a klidně i výrazně levicovou) stranu každý politický systém potřebuje, ale s tímto svým dědictvím se měla strana rozžehnat a začít od nuly. Na druhé straně si myslím, že se jim to vymstí u voleb a že pod jinou hlavičkou by možná měli vyšší podporu.

4 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, mnoha lidem je nějaké "dědictví" naprosto šumák. Neustále poukazovat na zločiny 50 let a na poměry za normalizace, nemůže už mít žádný velký efekt.

5 8
možnosti
JK

J18a95n 15K67o69z28á62k

30. 6. 2018 22:15

Ale to není jenom předseda vlády a prezident, ale také předseda Ústavního soudu, předseda Senátu, předseda Nejvyššího soudu, předseda Hospodářské komory. Podívejte se kolem sebe, kolik bývalých komunistů je ředitelů nemocnic a jiných veřejných podniků.

6 0
možnosti
Foto

Je smutné, že právě v době, kdy konečně začali padat do "podpalubí" jim těžko pochopitelné chování ODS a Pirátů pomohlo k pozici, ve které jsou zase na koni, byť je to něco jako herka dona Quijota. Naštěstí toho nedokážou řádně využít a svým chováním jen prohlubují hrob, kam už konečně míří.

5 0
možnosti
Foto

Komiku, to jako myslíte, jak za nimi přišli prosit na jejich sjezd, aby podpořili Babišovi vládu?8-o;-D

3 4
možnosti
DV

D53a11v25i28d 47V70l62k

30. 6. 2018 17:05

Já se toho snad nedožiju, že vymřou a ztratí se.:-(:-(

3 1
možnosti
Foto

A proč by měli? Levice, i když ji nevolím, je integrální součástí politické scény. Chceme přece pluralitní demokracii, že?

4 1
možnosti
Foto

Fiala, Pospíšil, Kalousek a spol. už se nechali slyšet, jak jim vláda s podporou komunistů vadí. Přitom právě Fiala (a také Piráti) dostali od Babiše solidní nabídku ke společné vládě. Odmítli ji a teď pláčí, přitom Babiše ke spojení s ČSSD a KSČM

donutili.

10 10
možnosti
Foto

Ano, přesně, Aleši. Politika není o planých deklaracích, ale o vyhodnocení situace a nalezení řešení.

O politice platí možná ještě víc rčení "kdo neumí, ten učí". A Fiala je toho zářným důkazem.

4 0
možnosti
VF

Stojí to za HO

-vor? (Pan doktor Vodvářka mně snad dnes promine, že nediskutuji.)

2 0
možnosti
MK

Pro řadu diskutující a i pro autora: zrušit KSČ nešlo, protože předání moci bylo dohodnuté a dříve než po 17.11.89 - bez toho by nebyl samet. Skartace hl. estébáků už od léta, Havel předčasně propuštěný z lochu a pro vyburcování lidových mas, aby předání nebylo tak ponižující, čelo průvodu studentů vedli estébáci, mrtvého Zivčáka - studenta Šmída na kolejích instalovali zase oni včetně šíření této zprávy.

To nejpodstatnější z dohody byla KONTINUITA PRÁVA. Možná později, při změnách zákonů byla šance, ale kdo vedl stát a privatizoval? Vedení st. podniků - komunisti + šejdíři a vexláci - prostě atmosféra nebyla příhodná.

3 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, kupletisto, a uvnítř zeměkoule je ještě jedna, mnohem větší než ta vnější. ;-D

4 4
možnosti
Foto

Je třeba respektovat demokracii, ať se nám její výsledky libí, nebo ne. Opozice je bohužel nestátotvorná a přicházející jen s populistickými nebo naprosto vyšinutými nápady z dílny tzv. ODS, Pirátů, a tak dále. Následky politiky Miroslava Kalouska jsou strašné - cena bytů v Praze, utržená z řetězu svědčí o tom, že ekonomika prakticky zkrachovala, aniž si toho někdo z pravice všimnul. Je třeba provést změny, kruciální reformy a koalice Ano+KSČ+SPD s fíkovým listem ČSSD je vhodným řešením.

2 4
možnosti
LB

Tak Kalousek už může i za ceny bytů v Praze. A za hladomor v Africe ne?

8 0
možnosti
  • Počet článků 1001
  • Celková karma 30,69
  • Průměrná čtenost 2518x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz