Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Politici masarykovského střihu, kteří berou funkci jako poslání a službu národu se už dneska nerodí. Dnes je to většinou jen služba vlastnímu prospěchu.

2 0
možnosti
KT

Vaše články mají standardně vysokou úroveň, to víme, ale tento je mimořádně skvělý a pravdivý.R^

3 0
možnosti
VV

Tuhle pitomost si vymyslel Milous Zeman aby zmatl ty jednodussi volice. A prikladem ze lide bez politickych zkusenosti jsou lepsi nez zkorumpovani politici jsou prave uvedeny Vladimir Zelenskij a u nas Vaclav Havel.

4 0
možnosti
MB

S Milošem je to jednoduché. Ze státníka se stal komik. Se Zelenským, přesně naopak. S panem Zemanem jsem se vypořádal dávno. Nelze jej brát vážně. Útrpná figura, vůdce gangu, piklíř. Nemá smysl vypisovat jeho alotria. Soudní recidivista, požívač, který zkoumá. Zda v klenotnici bude lépe vložit šavli. Ke koruně, nebo k žezlu. Nyní Miloš otočil, ostatně jako celý život. Pořád dokola. Něco mluví, podstatné je, co si myslí. Nejpodstatnější je, co koná. K r. 1968, vždy spolehlivě mlčí. K 17.11. 1989 se zlepšil. Zase polapal duše. Vrazil je do pivních kelímků > I Covida porazil. Tak potřebný Sputnik, jako nepotřebný. Docela symbolické. Ostatně, jako s Milošem celým ... :-)

6 0
možnosti
JP

Obecně je doufám jasné, že zkušenosti v jakékoli profesi jsou pozitivum a ne naopak. Záleží pak na osobnosti, jak se projeví v krizových situacích. My máme většinou s tímto neblahé zkušenosti - Beneš, který utekl, Dubček a spol,, kteří zradili podpisem Moskevských protokolů s výjimkou Františka Kriegla. Takže v těch krizích rozhoduje odvaha nebo zbabělost. A nelze většinou předem vědět, jak se kdo v krizových situacích zachová. U Babiše bych si to představit dovedl.

1 0
možnosti
Foto

Souhlas. Karma. Hlavně,aby měl charakter, odvahu a netáhl za sebou zátěž z doby komunismu. Nejlépe tedy ve věku do 50 let.

4 0
možnosti
Foto

Ano, pevně doufám, že současná bolestivá "léčba krizí" nám všem otevře oči.

Dík R^.

4 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno Zeman podle mě otočil, protože se bál, že kdyby dál prosazoval svůj kurz, tak už by mohl být ústavně odvolán. Nic jiného za jeho "prozřením" nevidím.

Rusové zaútočili, protože si mysleli, že Evropa i s USA je rozklížená. Naštěstí se mýlili. Ale k tomu jejich dojmu přispěl i Zeman, Okamura a celá naše i jiná zahraniční proruská pátá kolona. Někdo víc, někdo méně. Ale všichni mají svůj podíl na tom, že Putin získal ten mylný dojem, že když zaútočí, tak se nic nestane.

A nejen historie, i soudy by k tomu měly jednou říci své.

12 0
možnosti
MV

prave "politicka zkusenost", respektive nase zkusenosti s politickou zkusenosti kandidata Babise, by mela byt pri naslednych volbach prezidenta CR urcujici!

vyfouknuls mi tema, ale velice dobre!

hezkej den preju, Tome, a karma

4 0
možnosti
Foto

Boha jeho, piš, Marku, to co píšeš, se vždycky dobře čte....

3 0
možnosti
  • Počet článků 990
  • Celková karma 31,07
  • Průměrná čtenost 2524x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz