Diskuse

Godot přijde.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP
Foto

Což o to, těm více než dvěstě tisícům na náměstí to došlo, že takhle dál ne, ale dokud bude zmíněnou stranu "demokraticky" volit skoro třicet procent voličů (těch je zatím více než lidí na náměstí), tak je předčasné se radovat ze začátku konce...;-(

4 0
možnosti
Foto

Otázkou je, že i kdyby byl Andrej Babiš "demokraticky" svržený, což je ovšem zásadní nesmysl, protože popírá právo svobodných voleb, jestli by si demonstranti (a my všichni) pomohli, kdyby nám vládli Piráti s TOP09.

1 3
možnosti
Foto

Humoru není dost. Ovšem některým některé formy humoru jaksi vadí. Proč asi? A tak, s úsměvem i nadšením idiota, mnozí čekají. Na Godota. Jenomže. Nepřišel. Někam spad;-( Či má jinou rád?;-D

3 1
možnosti
Foto

Tome, R^. Byla jsem tam. Jenže se obávám, že Babišovi voliči neslyší, nevidí...

8 1
možnosti
Foto

myslím si, že vidí a slyší a jsem dokonce přesvědčen, že někteří už začali i přemýšlet, jestli na tom všem nebude zrnko pravdy. Ono je toho už přeci jen moc.

9 0
možnosti
Foto

Vím, byly tam i všechny moje děti. Jsem na ně hrdý.

9 0
možnosti
VK

Upřímně Bureše nechápu. Kdyby měl jen trochu dobré vůle, mohl v klidu sosat miliardy a premiéroval by nějaký jeho poskok. Fakticky by se na té zlodějně nic nezměnilo, ale nikdo by na něj nemohl, ovšem na to je příliš ješitný.

9 0
možnosti
MM

Vám karma R^

Když čtu příspěvky pánu Ličky, Petříka, Bicery tak mě to utvrzuje v tom, že včerejší demonstrace měla velký význam. Jen houšť!

19 2
možnosti
Foto

A vědí vůbec ti demonstranti, co vlastně chtějí?

Myslí si, že když svrhnou Babiše a dosadí tam Piráty s TOP09 a STAN, že se jim bude lépe dařit?

Vždyť de facto protestují proti tomu, co sami chtějí. Výměnu politiků za ještě neschopnější politiky. Navíc, výměnu politiků, kteří byli zvoleni ve svobodných volbách.

9 16
možnosti
Foto

Voliči Babiše velmi dobře věděli, koho volí. Je tedy naivní se domnívat, že jim teprve nyní dochází, koho volili. A je stejně naivní si myslet, že jeho volba byla důsledkem touhy po jakémsi spasiteli.

Godot nepřijde. Spasitelé neexstují. Ve svém věku byste to už mohl vědět sám.

7 9
možnosti
VS

Vy jste věděla, když jste hlasoval pro Babiše, že bude vládnout za pomocí komunistů, či že si bude přihrávat dotace a likvidovat konkurenci. Pokus ano, tak to o něčem taky vypovídá.

12 2
možnosti
Foto

Pne Bárto Hezky jste to popsal jen mi tam chybí koho preferujete vy. Představa ,že nás spasí pan Fiala nebo pan Bartoš ,to jsou první na pásce ,tomu moc nevěřím.

6 2
možnosti
KS

Nemusí nikoho preferovat. Píše, že to může být někdo neznámý, kdo se teprve včera rozhodnul.

5 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,81
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám