Diskuse

Drolení sekty

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane doktore, prolítl mi teď hlavou přehled mého čtenářského setkávání s Vámi. Jak (naivně) nadšená jsem byla, když jsem spatřila Váš pro mě první článek zde. A oživila v sobě hluboce zasunutou úctu k mojí babičce, na jejíž židovskou krev jsme měli v naší rodině všichni zapomenout... Žel každý Váš další článek (viděno mnou) jen nabíral na razanci v potřebě dehonestovat kohosi k podpoře těch, kteří také nechtějí vidět samozřejmou druhou stranu mince.

Dnes jsem se přišla podívat do komentů se skutečným zájmem o hodnotovou kvalitu Vašich čtenářů a jsem spokojená. Zůstávám si jistá, že agresi, která z Vašich článků přetéká, dokonce už "okořeněná" expresivními výrazy primitivů, žádný zdravý člověk načítat nepotřebuje. Ten jeden odvážný, co se tu zdvořile pokusil Vás upozornit na možnou rovnováhu všeho, mě potěšil, i když tuším, že Vy jeho sdělení jako možný dar sebepoznání nepřijmete. To je jistě Vaše právo. Mým právem zůstává ten "přehled našeho čtenářského setkávání" dnes ukončit, cítím, že Vaše projevy už obdivovat nelze. A Vám přeji, ať se já se svou empirií i intuicí mýlím, že agrese a neschopnost vnímat svět celostně narůstá s věkem u mužů, kteří nejsou schopni se smířit s úbytkem své nadvlády nad ostatními a žít dál namísto eristiky s přirozenou laskavostí. Děkuji Vám, mějte se🙏.

1 2
možnosti
Foto

Spolky jako ANO stojí a padají vůdcem.

Pokud Babiš usoudí, že ANO ztrácí moc, odejde a tím to celé skončí.

Ty figurky, co tam teď nastrčil místo sebe, ty to nespasí.

10 0
možnosti
Foto

Mohlo by ovšem dojít i k nárůstu počtu voličů. Je určitě hodně těch, kteří ANO nevolí, protože mají vůči šéfovi nepřekonatelnou averzi.

1 1
možnosti
Foto

Domnívám se, že co nejdříve dojde k drolení pětisekty.

1 5
možnosti
Foto

To je přání, nebo realita?

4 0
možnosti
Foto

Vynikající analýza, Tome! R^

3 0
možnosti
Foto

:-)Začněte od toho, proč nejprve A.B. uspěl. Odpovědˇ je prostá. Nemálo lidí chtělo změnu. A proč jí chtělo. A koho nejvíce postihla, a jak. Jinak je dosti úsměvné snaha personalizovat viníka. Na ty, kteří mu to umožnili, se drobítko zapomíná. Asi raději;-)

4 0
možnosti
Foto

Piedestal Babiše je naskládán z kauz tehdy vládnoucích stran. A že jich bylo. Jako koště, kterým se právě probíraná kauza zametla pod koberec, posloužila kauza následující a tak pořád dokola.

2 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti
JV

J17o59s93e92f 34V93o17g34l

10. 2. 2023 8:55

Drolení sekty? Trochu se zapomíná, že osud pana AB má pořád v rukách pan Šaroch. Že již nevíte kdo to je? Státní zástupce, který ještě ani nedostal vyhotovení nepravomocného rozsudku a má proto čas na reparát formou odvolání k vyšší soudní instanci. Nenavrhoval náhodou původně přísný trest? To již všichni zapomněli, jaké překvapení připravil soudce Šott samotnému obžalovanému, kandidátovi na prezidenta, týden před volbami.? Dojde znovu na slzičky v soudní síni?

1 1
možnosti
PD

Navrhoval podmínku a pokutu pod rozlišovací schopnost obviněného. Tedy sám věděl, že jeho důkazní situace je slaba. A druhák by musel přinést nové důkazy, aby v odvolacím řízení uspěl.

2 2
možnosti
Foto

Dobře shrnuto, díky R^.

7 0
možnosti
Foto

Karma, Babiš neodejde ze sněmovny, protože by to prý vypadalo, že nemaká. Takže tam zůstane, aby to vypadalo, že maká. :-)

Vondrák je směšný, jak statečně praštil funkcí v předsednictvu, ale pokorně zůstal v ANO. Asi si neuvědomuje, že tím podporuje Babiše víc, než jedním hlasem ve volbách.:-/

7 3
možnosti
MK

Jak p. Vondrák podporuje Babiše ještě více po svém odchodu z předsednictví ANO? Můžete to osvětlit?

4 0
možnosti
  • Počet článků 984
  • Celková karma 33,33
  • Průměrná čtenost 2533x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz