Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

Jediný, kdo byl doposud schopen tuto bezcharakterní kreaturu potrestat, byl MUDr.Macek se svou památeční fackou. Škoda, že mu jich nestihl dát víc.

1 0
možnosti
JR

J90a65n 68R34á26ž

28. 6. 2018 21:40

Stačilo by realizovat důsledně zabavení majetku a klidně mu tu basu podmínečně odpustit. Pro člověka, který tak chorobně toužil po moc a požitcích z toho vyplývajících, je největším trestem,že se stane "obyčejným" občanem, bez jakýchkoliv privilegií, s nutností si vydělávat každodenní prací na chléb vezdejší a se všemi starostmi, jako všichni řadoví občané, kterými vždy tak opovrhoval.

1 0
možnosti

Stále jsem čekal, kdy nám oznámí, že to nebyly jeho prachy, ale prachy ČSSD. Včera to před Hradem nenápadně neznačil...

Ještě bude veselo!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Nebude, kdyby něco věděl, tak už by to vykecal. Já myslím, že všichni z jeho okolí ho dobře znali, tak si před ním dávali velký pozor. :-)

2 0
možnosti
JS

A kdyz to odvolani neuspeje u Nejvyssiho ani Ustavniho soudu, tak se jede do Strasbourgu na soud o lidska prava, a kdyz ani tam ne tak k Bozi stolici. Hin sa hukaze !

1 0
možnosti
JR

J83a95n 26R71á85ž

28. 6. 2018 21:47

Jestli se Ratha nezastane Nejvyšší soud, tak další pokusy zvrátit výsledek procesu nemají odkladný účinek pro nástup výkonu trestu a trest bude muset vykonat.

0 0
možnosti
DV

D33a93v50i21d 77V67l19k

28. 6. 2018 12:18

Tome tak za tenhle blog Ti seženu lístky na Kájínka a do první řady.;-DR^

4 0
možnosti
VM

Smutné na tom celém je to, že systém, který chytil podvodníka s lupem v ruce, není schopen po tolik let takového člověka pravomocně odsoudit. A nebo si myslíte, že i obyčejnému bytaři by se proces táhl tak dlouho?

9 0
možnosti
Foto

Pamatuji, jak policejní rekonstrukce činu pana Janouška zablokovala na půl dne jednu pražskou čtvrť.

V principu nařvaný opilý řidič srazil svým vozem ženu, do které předtím naboural svým megavozem. Pak utíkal před policií, byl chycen a natočen, jak opilecky blábolí.

Každý jiný občan by byl za toto odsouzen během měsíce, dostal by 8 let natvrdo za pokus o vraždu. Nějaká rekonstrukce ? Proč? Pan Janoušek si odseděl jen chvíli a už je venku - ze zdravotních důvodů.

Takže - chápu, že některým je dovoleno cosi více, což je smutná vizitka naší demokracie.

13 0
možnosti
MS

Možná mu časem dojde, že kdyby mužně přijal trest, mohl mít už více než půlku odsezenou a nejspíš už by byl dnes na svobodě. Místo toho má před sebou pořád vyhlídku osmiletého trestu a zničené nervy. Na posledních TV záběrech si nešlo nevšimnout jeho strhaných rysů a značné sešlosti za posledního půl roku.

8 0
možnosti
Foto

Pan Rath nemůže přijmout mužně trest. On totiž není chlap.

13 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,69
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz