Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inu nevolme nikoho s morální kaňkou. Pak se ale nedivme, že lidé, pro které je morálka směšná, nebo ji vnímají jako prostředek k manipulaci ostatních volit budou. Babiš se do druhého kola dostane, já osobně budu volit téměř kohokoliv, kdo tam projde s ním.

0 0
možnosti

Je to děs. Prezident by měl být morální bezúhonný člověk, jehož si ostatní váží. Po těch agentech z prognosťáku prosím ne člena KSČ a ani StB...Rv

3 0
možnosti

R^

Bohužel, Babiš má v jedněch rukou moc ekonomickou, politickou a mediální

A lidi jdou za ním, jak krysy za pištcem!. A tak jsem zvědavý na ten zázrak, zda liberální demokracie zvítězí nad postkomunistickými, překabátěnými oligarchy a papaláši!

Musíme volit jen ctitele pravdy, kteří mají rádi lidi!

:-)

5 0
možnosti

Kdo to je? Ten ctitel pravdy co má rád lidi?

3 2
možnosti

J78a57n 12R15á10ž

8. 6. 2022 17:42

Opravdu bych si přál, aby tyto prezidentské volby udělaly ráznou tečku za érou, kdy členství v e zločinecké organizaci zvané KSČ bylo podmínkou kariérního postupu kdekoliv, tedy nejenom v armádě, organizaci zahraničního obchodu nebo ve školství. A tuto tečku by měli udělat voliči tím, že žádného z nabízených "bývalých" volit nebudou. Není totiž rozdílu v charakteru ani u pana Zimy, který se do KSČ vtlačil hned po dosažení plnoletosti nebo u pánů Babiše , který se z kariérních důvodů upsal StB, či Pavlem, který vázací akt k StB podepisovat ani nemusel, protože jeho funkce v armádě spolupráci s rozvědkami všeho druhu automaticky vyžadovala a aktivitu v tomto směru předpokládala.

Prostě pro občana, který má cit pro morálku, není a ani nemůže být volitelný ani jeden z těchto tří pánů.

8 0
možnosti

Někdo byl komunista, někdo byl u komunistů. Někdo z přesvědčení, někdo z nutnosti. Pokud neškodil, neudával, budiž mu odpuštěno.

7 1
možnosti

J29a54n 13R27á62ž

8. 6. 2022 17:46

Souhlas, ale toto odpuštění z takového člověka nedělá morálně bezúhonného . A prezident by měl být v otázce morálky jakýmsi etalonem, i když to zní naivně, mělo by tomu tak být.. Komunista, ani bývalý takovým není a ani být z principu nemůže

6 0
možnosti

To celé (a nejen to!) jasně vypovídá o tom, že se naše společnost z totality za celých dlouhých 33 let bohužel nevymanila.

Změna společenského řádu není možná, pokud většina společnosti zamrzne v předchozím způsobu myšlení.

4 1
možnosti

Také je mi smutno z toho, že více než 30 let po listopadu 1989 se nenajde výrazná osobnost bez komunistické minulosti, která by měla šanci uspět v prezidentských volbách.

9 0
možnosti

J43i68r29i 45T44i90c58h31y

8. 6. 2022 16:20

Je smutne, primo tragicke, ze i po tolika desetiletich jsou hlavni kandidati na prezidenta byvali clenove KSC. Nekteri kandidati vstoupili z duvodu kariery, nekteri poznali svou chybu a vystoupili, nekteri byli zavilymi stoupeci. Dale je smutne, ze stale nenachazime schopne kandidaty, kteri se v komunismu nenamocili.

11 0
možnosti

To je ještě smutnější! Co od listopadu vyprodukovaly pravicové strany za kvalitní kandidáty na prezidenta?

0 0
možnosti

Je sranda, když si bývalí mládežníci dopisují, jako dědci. Z obsahu kolegy. Rodičové vyrvání z kořenů, přesídleni. Z rodičů hospodářů, následně uklizečka a dřevorubec. Proboha, už dost s bývalými členy KSČ a nedej bože agenty Stb. Uvádím :

"To je zajímavé, kolik člověk v mládí dokáže natlachat volovin. Horší je, když je jich drží na stará kolena. Třeba náklonnost ke komunismu. X urva, však rozvrátili úplně všechno. Strukturu života, která se tvořila po staletí. Grunty vzali, i poslednímu holiči nůžky. Pologramotové si udělali kurzy a začali řídit fabriky a JZD. Zhrozil jsme se, že žijeme ve slepé větvi dějin a asi v ní dožiju. Je to jinak, díky bohu" ... :-)

5 0
možnosti

říkají prověření účastníci zájezdů mládeže do země kde zítra znamená včera;-D

3 1
možnosti

Františku, hlavně nevolit Andreje. Výše příběh je pravdivý. Svědomitý otec se odmítá pasivně dívat - na Hospodářskou krizi. Sedne na parník a ze Slovenska dopluje do USA! Vrací se zpět, za dolary zajišťuje dceru - statek, polnosti, lesy. Přicházejí komunisté - ha, kulak v sukni! Přemístěni na sever Moravy - nepřátelé lidu. Bureš a podobní se tetelí ve svých rodinách. Děti pak slibují to lépe a usilují dokonce o Hrad! Probóóha ... :-)

12 1
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz