Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Namístě je denacifikace Ruska.

5 0
možnosti
VV

Ale napred by mela byt deputinizace.

1 0
možnosti
IM

I84v93a25n 20M23i36n56á67ř

13. 3. 2022 18:20

Zdá se, že současný demokratický Svět je opravdu - až příliš pasivní. Je pak velmi pravděpodobné, že Putinovská agrese, která tento stav považuje za slabost - bude své násilí čím dál více stupňovat.

Je zde stále možnost, vybičovat nátlak vůči Rusku - až na hranici ekonomické únosnosti. Ano, následné dopady tohoto rozhodnutí mohou Evropu velice bolet. Pokud však nebudeme ochotni všichni slevit ze svého blahobytu - pohřbíme nejen Ukrajinu, ale i vlastní občanská sebevědomí, na kterém základy demokracie stojí.

6 0
možnosti
Foto

Strach ze svetove valky nebo z vybuchu jadernych elektraren vede k ustupovani Putinovi. Strach z Putina, vyjadren mimo jine Vasim vyrokem v diskuzi jinde,ze nam tu budou chodit rusti muzici a obveselovat vase dcery, nas zene do svetove a pripadne jaderne valky. V kazde valce se ale vzdy projevily ty nejhorsi pudy,coz by v konecnem dusledku znamenalo utrpeni vsech,zeny a deti nevyjimaje.

Strach a nenavist jsou vzdy nejhorsi emoce a motivace. Jakkoliv jsou pochopitelne. A nenavist bezhlava se vzdy obrati i proti tem, kteri za nic nemohou. Touto bezhlavou nenavisti v dobe nerizene migrace,covidu i ted disponuji jedinci, a to tak, ze hrube urazeji,udavaji, vyhrozuji trestnim zakonikem,nabadaji k udavani, pisi ve vsech pripadech redakci, pomlouvaji redakci na blogosgere,at jiz se jedna o jakekoliv aktualni politicke tema. Zatim se vzdy ale pletli, jak se ukazalo... Tim vubec nemyslim Vas, ale Vasi spriznenou dusi.

Nevim, co delat. Vim jen, ze strach a nenavist vylucuje najit nejllepsi reseni v ramci moznosti pro vsechny. Proto jsou pri jednani pritomni zprostredkovatele s nadhledem a informacemi,ktere nam tak moc schazi.

0 0
možnosti
JL

Pani Lenko Kristofikova. Vase poznamka hovori o strachu zen a matek. Je zde i ten "muzsky faktor", ktery by mel byt v kazdem muzi. Ochranit ty zeny a matky s detmi pred takovym zlocincem.

Nevim, zda ten muzsky faktor jeste dnes existuje. U mne stale je.

5 0
možnosti
JF

Rusko plní výhrůžku, u Lvova zabíjely rakety na základně s cizími instruktory

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-valka-ruska-armada-ostrelovani-lvov.A220313_061842_zahranicni_wass

Takže Rusáci tímhle útokem zahájili otevřenou válku s NATO - když intervenovali v Sýrii, hájili se, že tam jsou pozváni legální vládou a legálním prezidentem Asadem. A Amíci to respektovali, na Rusy tam neútočili. Ti poradci jsou na Ukrajinu pozvání legální vládou, legálním prezidentem, a protože na ně Rusáci zaútočili, měla by se jim poskytnout aktivní ochrana. A nakonec ten paraniok, Vrah Vrahovič Putin, bude chtít, po vzoru vraha Hitlera, strhnout svět do atomového zničení jen proto, že není schopen válku na Ukrajině vyhrát.

12 0
možnosti
JF

P.S. Po předchozích zkušenostech očekávám od bdělého admina za tento příspěvek další zasloužený, nejméně dvoudenní, ban ... ;-)

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
OD

Vzhledem k tomu, že -

1) začíná tát

2) dle satelitů už celý vojenský kontingent pro invazi je v pohybu a žádné nové rezervy se odnikud nestahují

3) "potřeba materiálu" a suplementů je daleko vyšší, než bylo plánováno

4) performance sil na bojišti je až tragikomická v detailech a mizerná v celku

doporučují tu resoluci, to ponechá, pokud budeme pokračovat v dodávkách "instrumentů" Ukrajincům čas si tu válku neprohrát sami Nezdá se, že by Kreml vůbec měl řešení situace, do které se na Ukrajině dostává.

Pokud Kyjev padne, situace se změní NATO se přestane blížit Rusku, Rusko se začne blížit NATO. A to je úplně jiná situace.

Tak a teď navrhuji si představit nepředstavitelné - Zemana, který za týden říká -

"V souladu s příslušnými články Ústavy vyhlašuji všeobecnou mobilizaci."

Jaké máte pocity, když to čtete?

8 0
možnosti
VH

Vydáme protestní nótu a budeme dál sledovat masakrování civilistů a milióny běženců...Rv

1 0
možnosti
OD

Slyšel jsem takovou hlášku - až rusáci dojedou do Čopu, tak před to Z dopíší C.

2 0
možnosti
Foto

Těžko denacifikovat ,,evropský" nacionální socializmus. Je to až nonsens, když se ,,to" prezentuje coby ,,terminus technicus" jako zdůvodnění čí záminka k ,,policejní akci", která spočívá de facto v tomtéž:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz