Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

To jenom někdo objevil další oblast, kde je možné vyrýžovat hromadu peněz (krásných, žluťoučkých).

Jak je patrné z registru vozidel nebo z té hrůzy, která "funguje" na úřadech práce, IT zakázky budou ještě několik let pro řadu firem zlatým dolem.

2 0
možnosti

Jenže je rozdíl mezi nepřihlášeným autem, hladovým socíkem a mrtvým pacientem!

:-)

0 0
možnosti

1. Je to strašné a čím dál tím horší pracovat ve zdravotnictví. Je to práce jen pro sebevrahy. Jediným zájmem politiků není fungování zdravotnictví, ale jediným zájmem je, jak ty peníze získané zdravotní daní co nejvíce vytunelovat a rozkrást. A to jde o všechny projekty ve zdravotnictví. Hlavně zachovat rozkrádané veřejnoprávní pseudopojištění ústící do nedostupnosti kvalitní zdravotní péče, než obnovit přirozené vztahy se svobodou lékaře léčit své pacienty podle jejich potřeb a bez odpovědnosti pacienta za proplacení zdravotní péče.

2. Na elektronickém receptu se neušetří ani koruna. Naopak nás to bude opět stát miliony korun.

3. Jedinou nadějí bude, že jim to bude stejně nefungovat jako IZIP, centrální registr vozidel a sociální dávky. S tím rozdílem, že zde půjde o život pacienta. Ale to politiky nepálí...

4. Elektronický recept je vrcholem destrukce našeho dobře fungujícího zdravotnictví. Politikům to nevysvětlíš.

!!

3 1
možnosti
Foto

5. Co si vyzvedl který pacient, nikdo na pojišťovnách nekontroluje, navíc recepty plně hrazené pacientem pojišťovna vůbec nedostane a neví o nich. Na lékaře biče jsou a fungují. Mnohdy nespravedlivě.:-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,63
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz