Usmířil jsem se s bohem! Teda s Gottem.

Měl jsem mu hodně za zlé ty skvělé vztahy s Husákem a komoušema, byl to pro mě vždycky takový "prokaždýrežimní bard," ale .................

Usmířil jsem se s bohem, teda s Gottem. Včera jsem 4 hodiny v telce sledoval dokumenty o Karlovi Gottovi. Záběry z koncertů, výpovědí lidí, kteří ho osobně potkali a musím přiznat, změnil jsem na něj názor.

Měl jsem mu hodně za zlé ty skvělé vztahy s Husákem a komoušema, byl to pro mě vždycky takový "prokaždýrežimní bard," ale když jsem viděl, jak o něm hezky mluví třeba i Kocáb a lidi, kteří byli za socíku poněkud jinde a taky, když jsem slyšel, že spoustě lidí pomohl, nebo se snažil pomoct a hlavně, když jsem viděl, jak moc a kolika lidem udělal radost a jak to bylo opravdové, tak je vlastně úplně jedno, jestli trochu lezl komoušům do zadku, nebo naopak hodně oni jemu.
A navíc musím říct , že i přes ty jeho občasné divné řeči o Iluminátech a světovém pořádku, to byl vtipný, chytrý  a noblesní chlap, který si uměl udělat srandu i sám ze sebe.

Navíc ta nesmírná pracovitost a skvělý tah na branku, před tím nelze než smeknout.

Takže .......................ještě včera jsem řekl, že ten státní pohřeb, nebo nověji pohřeb se státními poctami je nabubřelý nesmysl, ale dneska říkám klidně, ať si ho "Goťák" má!
Jestli totiž i po smrti dokáže tenhle Král zábavy spojit věčně rozhádané a rozeštvané Čechy v jeden s láskou a úctou vzpomínající národ, tak si ho opravdu zaslouží!!!

Ostatně kdo taky jiný?

 PS. Hergot, ono už je stejně dneska úplně jedno, co kdo z nás dělal před třiceti lety. Nemá cenu bojovat dávno zapomenuté války. A taky příznávám i já byl sakra  taky v tom podělaným SSM a v pionýru. :-D

 

Autor: David Vlk | čtvrtek 3.10.2019 11:26 | karma článku: 34,32 | přečteno: 2162x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56