Soudruhu, já ti nevěřím.

Komunisté jsou jako pijavice přisátí na prebendách získaných na Babišovi za bezmeznou podporu jeho vlády. Pozitivního nepřinášejí nic. Jsou jen nepříjemnou připomínkou starého krvavého zla.

Soudruh Grospič vysoký funkcionář komunistické strany se nám omluvil za to, že zneuctil památku obětí okupace naší země armádami našich tehdy komunistických kamarádů. Zpochybnil všem dobře známá fakta a pokusil se je sprostou lží překroutit. Prostě typický komouš!

Soudruh Grospič a všichni komunisté se teď budou tvářit, že se nic nestalo. že jsou čistí. Parta postarších dobráčků majících přece právo na svůj svobodný názor. Přeci je ta "Demogracie!"

Na svobodný názor, za který ještě nedávno lidi zavírali do pracovních lágrů a věšeli na šibenice.

Teď se budou tvářit , že se Grospič omluvil a nic se vlastně nestalo.

Ale ono se stalo. Vysoký funkcionář komunistické parlamentní strany nám všem jen potvrdil, že tahle rudá parta nemá v demokratické zemi co dělat! Všem nám jen potvrdil, že tahle parta měla být dávno rozpuštěna a zakázána, protože v hlavách soudruhů se vůbec nic nezměnilo. Kdyby mohli, velmi rádi by nám opět zakroutili krkem.

Nemůžou. Je to dnes jen parta starých žlučovitých důchodců marně se slzou vzpomínajících na dobu, kdy tady tomu vládli a pak pár vyčuraných mladších soudruhů, kteří si udělali z komunistické strany zaopatřovací ústav. Třeba zrovna soudruh Grospič

Jsou jako pijavice přisátí na prebendách získaných na Babišovi za bezmeznou podporu jeho vlády.

Za penězovody a teplá korýta vyměnili i ideály Marxe a Lenina.

Co naplat........... prachy jsou prachy a tomu správný soudruh přeci rozumí věky věků. Ne nadarmo jsou z bývalých komunistů ti nejtvrdší pragmatičtí podnikatelé.

Brzy to bude třicet let, co se to tady soudruhům sesypalo pod rukama. Mám ale pocit, že to staré rudé zlo pořád ještě žije.

Doufám, že čas v tomhle případě nebude ani trochu milosrdný!!!

Autor: David Vlk | úterý 5.11.2019 14:26 | karma článku: 37,84 | přečteno: 1889x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56