Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně bylo vždycky záhadou odkud se vlastně kuřecí kůžičky berou. Nezaregistroval jsem, že by nějaký prodejce stahoval drůbež z kůže. A když člověk koupil kuře a upekl, nebo ugriloval si ho, kůži také nestahoval, protože to na tom kuřeti bylo to nejlepší.:-)

0 0
možnosti
PB

;-D;-D;-DR^

Nebo jiný jeho recept: seberte tvrdé patky z rohlíků, namočte je a máte výborné a levné těsto na pizzu.

3 0
možnosti
VH

:-)Davide zrovna jsem při čtení jedl rumcajse a při té představě jsem jej musel odložit...Láďa Hruška by měl ty hlavy veřejně sbaštit

1 0
možnosti
Foto

:-) Toto si přehrajte. Wohnout- Gastrosexuál;-Dviz.: https://youtu.be/NFZLrfiBTm8R^

0 0
možnosti
JG

A z čeho myslíte, že se dělá sulc? Z vepřových kůží - a jak to lidem chutná už od nepaměti;-D

0 0
možnosti
MV

Poznat rozdíl mezi sulcem a smazenejma kurecima kuzickama bude zřejmě nad vaše možnosti. Jinak byste tohle nenapsala...

5 1
možnosti
Foto

Na "recepty" Ládi Hrušky jsem slyšel fajn glosu. Nejspíš to řekl Pohlreich, ale bez záruky.

Láďa Hruška je jedinej člověk, kterej vydělal prachy na tom, že naučil Čechy žrát odpadky.

Což podle mně zcela přesně vyjadřuje kvalitu těchhle šmakulád.

3 0
možnosti
Foto

P.S. Zrovna chystám Francouzské baby kuřátko s jarní nádivkou.

0 0
možnosti
NP

Davide, možná by stálo za úvahu přehodnotit rozšíření sortimentu ;-DR^

0 0
možnosti
MV

Čus, Vlčáku, sem si myslel, že podobní fajnsmekri už vyhynuli... Ale jak čtu,jsou pořád mezi námi. Láďa Hruška je nesmrtelná teta. Zdravím z práce v Prachovských skalách. Fajn den přeju.

3 0
možnosti
DV

D82a97v50i25d 41V55l72k

26. 5. 2022 13:36

Ahoj Marku :-)

0 0
možnosti