- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mně bylo vždycky záhadou odkud se vlastně kuřecí kůžičky berou. Nezaregistroval jsem, že by nějaký prodejce stahoval drůbež z kůže. A když člověk koupil kuře a upekl, nebo ugriloval si ho, kůži také nestahoval, protože to na tom kuřeti bylo to nejlepší.
Nebo jiný jeho recept: seberte tvrdé patky z rohlíků, namočte je a máte výborné a levné těsto na pizzu.
Davide zrovna jsem při čtení jedl rumcajse a při té představě jsem jej musel odložit...Láďa Hruška by měl ty hlavy veřejně sbaštit
Toto si přehrajte. Wohnout- Gastrosexuálviz.: https://youtu.be/NFZLrfiBTm8
A z čeho myslíte, že se dělá sulc? Z vepřových kůží - a jak to lidem chutná už od nepaměti
Poznat rozdíl mezi sulcem a smazenejma kurecima kuzickama bude zřejmě nad vaše možnosti. Jinak byste tohle nenapsala...
Na "recepty" Ládi Hrušky jsem slyšel fajn glosu. Nejspíš to řekl Pohlreich, ale bez záruky.
Láďa Hruška je jedinej člověk, kterej vydělal prachy na tom, že naučil Čechy žrát odpadky.
Což podle mně zcela přesně vyjadřuje kvalitu těchhle šmakulád.
P.S. Zrovna chystám Francouzské baby kuřátko s jarní nádivkou.
Davide, možná by stálo za úvahu přehodnotit rozšíření sortimentu
Čus, Vlčáku, sem si myslel, že podobní fajnsmekri už vyhynuli... Ale jak čtu,jsou pořád mezi námi. Láďa Hruška je nesmrtelná teta. Zdravím z práce v Prachovských skalách. Fajn den přeju.