Diskuse
Olomoucký gastronaut
Děkujeme za pochopení.
M84i14l67a32n 40Š20ť46a45s64t69n25ý
Mně bylo vždycky záhadou odkud se vlastně kuřecí kůžičky berou. Nezaregistroval jsem, že by nějaký prodejce stahoval drůbež z kůže. A když člověk koupil kuře a upekl, nebo ugriloval si ho, kůži také nestahoval, protože to na tom kuřeti bylo to nejlepší.
P78e71t35r 19B18u92r39i71a90n
Nebo jiný jeho recept: seberte tvrdé patky z rohlíků, namočte je a máte výborné a levné těsto na pizzu.
V91l26a35d86i20m52í52r 75H44a77v87r12á53n40e39k
Davide zrovna jsem při čtení jedl rumcajse a při té představě jsem jej musel odložit...Láďa Hruška by měl ty hlavy veřejně sbaštit
J23i30ř15í 49J26i45r96o65u44d70e79k
Toto si přehrajte. Wohnout- Gastrosexuálviz.: https://youtu.be/NFZLrfiBTm8
J34i50t89k26a 56G26o92t92t86e41r44o29v67á
A z čeho myslíte, že se dělá sulc? Z vepřových kůží - a jak to lidem chutná už od nepaměti
M92a68r29e90k 37V75a27l94i79č93e71k
Poznat rozdíl mezi sulcem a smazenejma kurecima kuzickama bude zřejmě nad vaše možnosti. Jinak byste tohle nenapsala...
M33a31r74t79i93n 59F89r26é40l18i27c35h
Na "recepty" Ládi Hrušky jsem slyšel fajn glosu. Nejspíš to řekl Pohlreich, ale bez záruky.
Láďa Hruška je jedinej člověk, kterej vydělal prachy na tom, že naučil Čechy žrát odpadky.
Což podle mně zcela přesně vyjadřuje kvalitu těchhle šmakulád.
M53a61r40t84i59n 46F51r81é85l85i81c32h
P.S. Zrovna chystám Francouzské baby kuřátko s jarní nádivkou.
N76i77k74é 17P93á61c48o53v55á
Davide, možná by stálo za úvahu přehodnotit rozšíření sortimentu
M91a35r51e23k 98V36a51l27i88č59e75k
Čus, Vlčáku, sem si myslel, že podobní fajnsmekri už vyhynuli... Ale jak čtu,jsou pořád mezi námi. Láďa Hruška je nesmrtelná teta. Zdravím z práce v Prachovských skalách. Fajn den přeju.
- Počet článků 601
- Celková karma 34,88
- Průměrná čtenost 3824x