Madam z úřadu vlády.

Další kolo frašky kolem soudního procesu s bývalou paní Nagyovou opět ukazuje, jaké poměry a pracovně právní vztahy existovaly na úřadě vlády České republiky za vlády Petra Nečase. Absolutní moc "Madam Nagyové" nad ostatními zaměstnanci připomíná postavení "Bordelmamá" z prvorepublikového něvěstince.

Bývalá paní Nagyová zřejmě musí být bohyně divokého sexu a přadlena těch nejtemnějších intrik. Nedovedu si jinak vysvětlit, jak si mohla tahle dáma středního věku s vizáží "Ženy za pultem" dokonale obtočit kolem prstu bývalého premiéra pana Nečase. Zpočátku své kariéry se Petr Nečas jevil jako docela slušný spořádaný chlapík. Nikdy sice nedával na odiv své rodinné zázemí, ale všichni věděli, že tenhle slušňák je tatík od rodiny s dětmi a pan Nečas se jevil jako správný "Konzervativec", který ctí rodinné hodnoty. Pak se ale vše změnilo a pan Nečas propadl kouzlu paní Nagyové. Připomíná to až pohádku s nějakým tajným elixírem.

Co tohoto Odeesáka s image dobromyslného trouby, dokázalo tak změnit, že se z něj stala hračka v rudě nalakovaných pařátech paní Nagyové? Ženy, která ač nikým nevolena a nezvolena, spolu s kmotry řídila tento stát? Ženy která úkolovala profesionální vojáky, generály, hrdiny z misí a takřka doslova rozhodovala o bytí a nebytí státních úředníků na mnoha postech státní správy? A dozvíme se to vůbec někdy, nebo nám musí stačit, že jsme se této dámy zbavili?

Jisté je, že odpovědnost za její konání nese zejména ten, který jí ho umožnil. Tedy její tehdejší amant a dnešní manžel Petr Nečas. A ten svůj trest už dostal. Mít tuhle babu doma, musí být horší než deset let natvrdo.

Autor: David Vlk | pondělí 9.3.2015 14:35 | karma článku: 41,15 | přečteno: 3372x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,48

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56