Lidi, já bych na vás zase jednou chtěl bejt hrdej.

Volíme si darebáky, kteří využívají našich nesmyslných strachů  a fóbií a necháme se od nich vodit jako natvrdlí volové za ohlávku, jen proto, aby se oni ještě víc napakovali a bezostyšně kupčili s naší důvěrou a blbostí.

Přiznám se v poslední době se mi ta radost z prostého pocitu býti Čechem vytrácí. Nerozumím tomu, co se se spoustou mých spoluobčanů v poslední době děje.

Přestože jsem už hodně dlouho, nebo možná nikdy, neměli tak plná panděra, nekupovali si tolik aut a nejezdili na tolik dovolených k  moři, furt jenom remcáme, piklíme a vyžíváme se v malosti, čecháčkovství, spikleneckých teoriích, ublíženecky se litujeme, prudíme a zapomínáme, kudy je to dopředu.

Volíme si darebáky, kteří využívají našich nesmyslných strachů  a fóbií a necháme se od nich vodit jako natvrdlí volové za ohlávku, jen proto, aby se oni ještě víc napakovali a bezostyšně kupčili s naší důvěrou a blbostí.

Zatímco my hledáme celoplanetární spiknutí a hltáme konspirační teorie na podivných webech a v divných televizích ještě podivnějších majitelů, kteří zase jen chtějí na naší hltavé hlouposti vydělat prachy, tihle darebáci nám zatím za zády demontují naši křehkou demokracii a vrací nás zpátky k nesvobodě směrem k nějaké nové totalitě.

Proboha fakt potřebujeme pořád nějakého falešného věrozvěsta, který tady "Udělá pořádek?" 

A s kým ho vlastně udělá??? S námi samotnými?? Nebo s našimi přáteli, sousedy spoluobčany?? S našim řezníkem, pekařem, hospodským???? Nebo s ostatními politiky, které jsme si sami zvolili???

Lidi, prosím Vás, pojďme si říct, že jsme za těch dvacet osm let od "Sametovky" ušli velký kus správným směrem a přiznejme si, že se máme strašně dobře! 

Já vím jsme v České republice a tady se mít se dobře neodpouští, ale fňukaly, prudiče a falešné lůzry nemá nikdo rád. Tak si to užijme, že se nám daří, chlubme se tím, pyšněme se užívejme si to a pojďme v pátek všichni volit a zvolme si důstojného a slušného člověka za prezidenta!!!

Ať máme v čele státu člověka, jakého si zasloužíme!! Člověka který nám nebude dělat ostudu, vyžívat se v obskurních spojeních s obskurními politiky u nás i za humny civilizovaného světa. Člověka, který bude dodržovat pravidla a ústavu naší země, člověka, který se nebude obklopovat divnými lidmi z politického polosvěta a vystřelovat podpásovky prostřednictvím drzého bečení zatoulané ovečky z bývalého Rudého práva.

Lidi, pojďte prosím volit hlavou, já bych na vás zase jednou strašně moc chtěl bejt hrdej.

Autor: David Vlk | čtvrtek 11.1.2018 18:45 | karma článku: 33,52 | přečteno: 1631x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,48

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56