Korona virus už řádí aj u nás v hospodě!

"Ty nečteš noviny? Tos hergot nečetl o tem smrtelném Coronaviru, co řádí na východě?  Šak tam je to  jak v nejakém zombie hollywoodském trháku!!! Šikmoočky tam padajú na ulici jak muchy!

"Jardo dáš si svoje oblíbené pivko? Koupil jsem ti osm beden a mám i Limetku." Lehce se lísal náš hospodský ke štamgastovi Jardovi, který si rád hraje na světoběžnickou "Zagorku" a chlastá pouze pivo s Tequilou zahraniční značky Corona.

"Kuwa, chceš mě zabit Richarde?"

"Ty nečteš noviny? Tos hergot nečetl o tem smrtelném Coronaviru, co řádí na východě? Šak tam je to jak jak v nejakém zombie hollywoodském trháku!!  Šikmoočky tam padajů na ulici jak muchy. Daj to pryč, já už to svinstvo do huby nedám."

"Jak kuwa nedáš do huby?"

 "Dyť ho piješ dycky!! Mě neser, dyť jsem ti kúpil ve velkoskladě osm kartonů Coron a dvě kila limetek ty zmetku."

"Víš kolik mně to stálo prachů, šak teď nemáme ani na dálniční známku, dokáď aspoň půlku neodpiješ. Dyť to vyrábijú v Mexiku a ne v Číně! To si na úplně jiné polokouli ty inteligente!"

"Řikám ti  Richarde, daj to pryč! Nic co vyrábijú lidi pod metr padesát a navíc eště barevní, do huby nedám..Pozbyli mojí důvěry!"

"Ale Jardo, Salmu Hayekovou by sis dal ne?  Víš kerá to je ne??? Taková ta malá mexičanka, s těma velkýma........." Naznačil jsem rukama na hrudníku dva famózní obloučky.

Jarda zaváhal, ruka s borovičkou uvízla ve vzduchu a na celou hospodu bylo takřka hmatatelně slyšet, jak mu v hlavě šrotují kolečka.

"Tož Salmu chlapi........tož Salmu bych si dal a to su trochu rasista, té bych asi neodolal..............."

"Ale bez líbání chlapi, bez líbání, nejsu přeca sebevrah!!"

 

Autor: David Vlk | sobota 1.2.2020 11:10 | karma článku: 35,71 | přečteno: 3517x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,48

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56