Díky pane Svěráku a Vy ostatní.

 O Češích se vždycky říkalo, že jsou to takoví knedlíkáři, co sedí doma a nechají si toho hodně líbit. Že prostě nadřazují svůj smradlavý klídek a teplíčko za věci veřejné.

Včera v neděli se sešlo v Praze na Letné na poklidném sympatickém protestu docela hodně lidí.         O Češích se vždycky říkalo ,že jsou to takoví knedlíkáři, co sedí doma a nechají si toho hodně líbit. Že prostě nadřazují svůj smradlavý klídek a teplíčko za věci veřejné.

Jsem rád, že se ukázalo, že to není pravda!

Ono se vůbec ukázalo, že pár věcí co nám perou do hlavy PR teamy z Hradu a ze Strakovy  nejsou pravda!

Třeba ty kecy o tom, jak protestují jenom nezodpovědní Pražáci, kdežto "Rozumný venkov" neochvějně chodí pilně do práce a roztáčí kola výroby. Letná byla plná lidí odevšad.

Lidí, kteří obětovali neděli, utratili poměrně velké peníze, aby se dostali do Prahy a stálo jim to za to, vyvinout velké úsilí, aby mohli svobodně a v poklidu vyjádřit svůj názor a nesouhlas.

Taky padl ten Zemanovsky-Klasuovským mozkovým trustem vytvářený mýtus o kastě nezodpovědných a od reality odtržených "Pražských Kavárnících," kteří nám tady navzdory vůli většiny lidu dělají bordel.  Já teda na záběrech z Letné žádné kavárenské povaleče neviděl. Viděl jsem spoustu lidí různého věku a povolání, kterým není lhostejno, kde žijí.

Já jsem nebyl a mrzí mě to, kolidovalo nám to s rodinnými záležitostmi ,byli jsme rozjetí po půlce republiky a tak jsem aspoň druhou půli sledoval na Facebooku. Bylo to super a chtěl bych moc všem, kteří si našli čas a byli na Letné poděkovat.

Chtěl bych poděkovat fantastickému panu Svěrákovi a panu Uhlířovi  mužům s věkem seniora a srdcem mladého kluka, všem organizátorům, kteří uspořádali dokonalou poklidnou a spořádanou demonstraci a zavřeli tak ústa všem těm žvanilům a pochybovačům co píšou hlouposti na sociálních sítích.

Ano sledovat přímý přenos na Facebooku znamenalo i číst si ty urážlivé a mnohdy sprosté komentáře, kterými protestující částovali, chytrolíni statečně schovaní za klávesnicemi svých PC.

Někteří se tam točili neustále dokola a zřejmě byli v nějakém haterském rauši, jiní to možná dělali v rámci pracovních povinností a jíní prostě jen z frustrace, že guru jejich sekty dostává na zadek. Nebylo to hezké čtení.

Tak díky ještě jednou  přátelé a nebylo to zbytečné. Bylo Vás velmi hlasitě slyšet a věřím, že pár darebáků má teď docela špatné spaní.

Autor: David Vlk | pondělí 24.6.2019 8:46 | karma článku: 36,34 | přečteno: 2659x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,48

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56