Demonstrovat se prostě musí.

Bylo moc příjemné vidět, že ne všem lidem je tahle země ukradená a není jim lhostejné, kam směřuje. Nesvážely nás žádné autobusy a nikdo jsme nedostali zaplaceno od Sorosse.

Včera bylo v Uherském Hradišti horko. I večer teploměr stál na letních 32 stupních. Na rozpáleném Masarykově náměstí se sešlo několik stovek lidí, aby vyjádřili svobodně svůj názor na působení současného premiéra naší země.

Bylo moc příjemné vidět, že ne všem lidem je tahle země ukradená a není jim lhostejné kam směřuje. Nesvážely nás žádné autobusy a nikdo jsme nedostali zaplaceno od Sorosse.

Pokusil jsem se akci anoncovat na jedné diskusní skupině a dočkal se zajímavých reakcí, troufnu si říct , že většina lidí souhlasila s nutností se ozvat, ale samozřejmě našlo se i dost lidí, kteří nás posílali na pivo, uráželi nás, že nechápou, že máme čas na podobné "píčoviny,"nebo ať se jdeme "Vybékat do lesa"

A taky jsem se dozvěděl obligátní "Neuznáváte svobodné volby."  Myslím, že na náměstí se sešli právě ti, kteří svobodu a demokracii uznávají a chodí volit. Jen prostě nehodláme držet hubu, když vidíme, jak nás pan premiér postrkuje někam směrem na Daleký východ.

lidi
Zigy to rozjel

Demonstrace proběhla pokojně, řečníci byli samozřejmě různé kvality, protože to byli obyčejní lidé, třeba studenti, nebo lektor angličtiny, jako my ostatní. Tomu se prostě říká občanská společnost. Zajímavé bylo vyjádření bývalé poslankyně za ANO v minulém funkčním období, která se lidem omluvila za to, jak moc naletěla a povyprávěla, jak to chodí v poslaneckém klubu ANO, nebo spíše v sektě Andreje Babiše.

Děkuji moc všem organizátorům a příště přijdeme zase.

Na dlažbě se po akci našel podivný vzkaz. Nikdo neví kdo ho tam přinesl:

Pozdrav od Andyho

 

Autor: David Vlk | středa 12.6.2019 9:19 | karma článku: 34,20 | přečteno: 2045x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,41

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56