Budu tlustej Gigolo.

"Takže já malej ošklivej tlusťoch, kdybych teď třeba zkrachoval, tak už si ani neškrtnu jako? Jakože jedinej flek, co bych sehnal, by byl operátor vysokozdvižného vozíku???

"Hele ženo tady čtu, že vysocí krásní štíhlí lidé vždycky mají na pohovorech o novou práci lepší vyjednávací pozici a dostanou vyšší plat. To jako protože jsou teď momentálně vnímaní jako krásní?" Vyrušil jsem manželku od uklízení nákupu do lednice.

"No asi jo a asi ti vysocí lidé vypadají, že mají disciplínu, sportovního týmového ducha, makaj jako diví, když jsou tak štíhlí a navíc mají z té výšky o všem dobrej přehled." Usoudila žena.

"Takže já, malej ošklivej tlusťoch, kdybych teď třeba zkrachoval, tak už si ani neškrtnu jako? Jakože jedinej flek, co bych sehnal, by byl řidič vysokozdvižného vozíku, operátor"Kuka" vozu na svoz komunálního odpadu, nebo likvidátor jedovatých kalů a usazenin? " Drbal jsem se přemýšlivě na prořídlé lebce.

"Tenhle svět není fér!" Uzavřela to manželka.

A tak jsem ten večer šel spát docela smutnej, jakože  jsem jen malej krůček od toho stát se vyděděncem. Vždyť dneska se v tomhle světě může stát všechno. Jeden den je člověk váženým poradcem prezidenta republiky a miliardářem a druhý den, sedí někde v zastrčeným kriminálu s vyraženými zuby a chybí akorát tak Luft-Jardovi s Nejedlým.

Měl jsem tu noc poněkud divoké sny a tak jsem hned ráno běžel Vladěnce poreferovat, co se mi zdálo, než to zapomenu:

"Představte si, že se mi v noci zdálo, že mám nový byznys a jsem dámský Gigolo!" 

"A v tom snu jsem vypadal jako ten herec Jude Law. A ženský se ze mě mohly zbláznit a platily strašný prachy, abych jim mohl poskytnout své služby." Vyprávěl jsem ráno manželce, jakože se nemusí bát, jakože kdyby už náhodou nešly ty kachličky, že můžu dělat toho gigola a budeme zajištěni.

Načež ona nějak divně nervózně mrkala řasami a říká:
"Nojo, ale ty nevypadáš jako v tom snu! Ty nevypadáš jako Jude Law!" Vyhrkla.

"Jak to myslíš Vladěnko??? Máme přeci s Judem úplně stejně modrý oči!" Opáčil jsem sebejistě.

" No jo, ale ty vážíš dvakrát tolik, co Jude Law. Ty si myslíš, že by ženy měly zájem o stodvacetikilového Gigola??" Mrkala Vladěnka dál vyděšeně řasami, věda, že se pohybuje na hodně tenkém ledě.

" Já jako, že bych z toho udělal svoji výhodu!!! Chápeš svůj reklamní slogan?" Dodal jsem sebevědomě.

"To nechápu." Odpověděla, žena.

"" No jako, že bych měl reklamní slogan:" 

"DVAKRÁT TOLIK JUDA LAWA ZA PŮVODNÍ CENU!"

Autor: David Vlk | pátek 6.4.2018 8:16 | karma článku: 34,29 | přečteno: 1950x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56