JK

Byl bych úplně spokojenej, kdyby na takovém skákacím hradě zůstal natrvalo

MV

No ... Plní to, co si lid žádá. Mě v letadle rozesmála fotka, jak AB hraje na pódiu na housle. A když jsem se dočetl, že pouze nějaké náhodné variace, že hrát neumí, tak mi došlo, že tak to má se vším. Pouze variace. Kam se hrabe hrad...

Foto

Tak to tady víme všichni, že Babiš je jen variace na miliardáře. Skutečným opravdovým miliardářem je tu jen pan Valíček.

MB

Místopředsedou bude ten, kdo jako první udělá salto

OF

Tam, kde se lékaři věnují politice, je nejvíce chromých, slepých a hluchých. Tam, kde se faráři věnují politice, je nejvíce zloby a nenávisti.

VF

Je dojemné, jak v naší zemi, která se chlubí tím, že je ateistická, každý ví, co by neměl dělat křesťan a farář už tím tuplem... Vzhedem k tomu, že něco podobného píšete Vy (a pár dalších) opakovaně, je to dobrý námět na blog.

Děkuji za inspiraci a přeji klidnou neděli.

Foto

Šašci vždycky přitahovali na náves lid, aby se pobavil.

KL

Máte pravdu. Vždyť taky pan Flaška o kus níže píše, že se pobavil.

ANO je strana bez vnitřní demokracie! Všichni smí mluvit jen to, co jim předem řekne jeho majitel slovenský estébák Bureš!

Foto

Aby člověk věděl, na čem je, stačí vložit slovo "ano" do italsko-českého překladače

Foto

No co, Andy se pomalu vrací do dětských let. Řekněte zde přítomní, nemáte také někdy chuť se na všechno vykašlat, vzít si kyblíček a lopatičku a na písku si postavit bábovičku, nebo hrad?

OF

Rád bych si postavil bábovičku, ale ty bys mi ji hned zboural.

Foto

Docela jsem se pobavil

A jako z udělání, na reklamním pozadí nalevo od článku se krásně skvěla fotografie trenčínského hradu a pozvání k jeho návštěvě. Takový výlet bych Andrejovi přál!

A mohl by tam zůstat! Ve světě dobře, ale doma nejlépe!