Vládo, pošli vojsko na Česko-moravské hranice!

K výzvě mě vede podezření, že z Moravy přichází nejen desetitisíce ekonomických uprchlíků, ale prosakují sem ií teroristé a teroristické skupiny. Události posledních let jasně ukazují zvýšený výskyt teroristických akcí.

V září 2012 zemřeli dva občané Havířova na otravu metanolu. Nebyli poslední. Březinova teroristická buňka v boji proti alkoholismu a úpadku mravů, použila velmi zákeřnou chemickou zbraň - metanol.

Výsledkem jejího útoku bylo 47 mrtvých našich občanů a tři Poláků a k tomu 120 zraněných, především slepých. Protiteroristické jednotce dlouho trvalo než tuto teroristickou bandu rozprášila. Útok byl tak silný, že vláda musela na čas zakázat prodej alkoholu, což se této skupině zpočátku, než byla dopadena, jevilo jako velké vítězství.

Ale neuběhl ani  půlrok a ozval se tzv. "spící"  terorista  A. B., který provedl ve Frenštátě pod Radhoštěm sebevražedný útok na své spoluobčany pomocí další chemické zbraně - plynu. Výsledkem mohutného výbuchu bylo šest mrtvých, z toho tři děti. Objekt (panelák) bylo úplně zničen.

Horší výsledkem dopadl nečekaný teroristický útok v restauraci Družba v Uherském Brodě, kde nenápadný tichý terorista Z.K. zděšen odhalením Březinovy skupiny se rozhodl bojovat v jejich idejích a postřílet všechny, kteří podlehli neřesti alkoholu. Výsledkem jeho snahy bylo osm mrtvých. Naštěstí rychlá policejní akce mu zabránila v jeho dalších činech a dotyčný terorista se raději zastřelil.

Ještě horší je jejich snaha k nám zavléci jejich prapodivnou kulturu. Jejich oblečení a šátky na hlavách, které v některých oblastech této země dosahují alarmujících počtů, jsou dalším podnětem které mě vedou k rozhodnutí zveřejnit tuto výzvu.

Jsem přesvědčen, že nejsem sám, který se cítí ohrožen na životě,a doufám že má výzva dostane podporu celého národa; i když se musí přiznat, že i já jsem ekonomický uprchlík, který v roce 1952 utekl s rodiči z Olomouce. Ale právě proto vím, jak obrovské nebezpečí nás ohrožuje.

Proto zvu všechny Čechy, kteří se cítí ohroženi, aby přišli dnes 31. září v 25, hodin protestně zablokovat hranice mezi Českým a Moravským Lačnem.  

Jenom doufám, že tam vláda nestáhne speciální jednotku v počtu dvaceti vojáků, kteří pomáhají v Maďarsku.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladislav Svoboda | čtvrtek 1.10.2015 10:40 | karma článku: 15,01 | přečteno: 692x
  • Další články autora

Vladislav Svoboda

Nová podoba?

11.4.2024 v 9:43 | Karma: 9,52

Vladislav Svoboda

V. díl Pouštění žilou

8.4.2024 v 8:32 | Karma: 10,55

Vladislav Svoboda

IV. díl Chaos

5.4.2024 v 9:13 | Karma: 11,03

Vladislav Svoboda

III. díl Náměstek

4.4.2024 v 8:55 | Karma: 11,09