Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M69i37l68a74n 39R40a62d72e77k

12. 5. 2014 17:09

Nigrin je ten co se certil nedavno ze jako pry podle zapadni propagandy, lzive, jak jinak, na Ukrajine nepusobi rusit vojaci ani agenti, a helemese, uz ten samozvany pohlavar "nove Rusi" je rusky agent i podle Rusu. :-P

3 0
možnosti

Karma. Nazev fasista pusobi vsude, i na Ukrajine mimo Kyjev. Rusove maji vymyte mozky, fasisti jsme i my. Fasisti jsou ti, co vymysleli intermet atd....

4 0
možnosti

K65a76r61e66l 84D32u63b

12. 5. 2014 11:22

Fašismus je odrůda socialismu.

8 0
možnosti

V poslední době je moderní dělat z nacionalismu extrémismus. Ale tak to být nemusí. Fašismus či jiný extrémismus se rozpozná zejména podle toho, jaké používá metody soupeření s lidmi jiného názoru: ty jsou represivní, násilné a komunisti i fašisti je dovedli k dokonalosti výstavou koncentračních táborů. Nálepkování je nebezpečné. Proruští separatisti si myslí, že když je někdo pro kyjevskou vládu, je to fašista. Věří tomu, ti hloupější. A protože tomu věří - už zase bijí, mučí, zabíjejí. Perpetuum násilí se rozjede a skončí kdoví kdy. Ale někdo to začal tím, že začal používat agresivní, demagogickou propagandu - v Moskvě. Teď může dát Kreml ruce pryč od toho, už to jede samo.

8 0
možnosti

Pane Svobodo, nechci podceňovat vaší inteligenci, ale nějak vám uniklo, že současné vedení Ukrajiny se dostalo k moci ozbrojeným pučem doprovázeným vraždami a násilím. Svrhnutí demokraticky zvoleného prezidenta není legitimní. Prozatimní vláda podporovaná cizími mocnostmi také není legitimní. Porošenko nikdy nebude právoplatným prezidentem Ukrajiny, protože mimořádně volby se budou konat v prostředí naprosto nefungující demokracie.

4 5
možnosti

Pokud půjdeme do důsledků tak v roce 1989 kromě Polska a Maďarska, všechny vlády v bývalém východním bloku se dostali k moci ne volbami. V Rumunsku dokonce prezidenta popravili. Spíš jde o to jak stále někdo mluví o ukrajinském fašismu, ale sám si nedá otázku, jak to vypadá jinde.[>-]

8 1
možnosti

tak především ukrajinský (občanský) nacionalismus je reakcí na velkoruský (imperiální) nacionalismus, položil si někdo z těch, kdo ruský nacionalismus nevidí a ukrajinský nacionalismus přibarvují, otázku, proč Polsko podporuje současnou ukrajinskou (podle kremlotrollů fašistickou nabo nacistickou) vládu?

8 3
možnosti

Původní ukrajinský nacionalismus (Bandera) byl reakcí na polský útlak.

1 0
možnosti

Mám pocit, že tyhle volby nebudou to, co stabilizuje Ukrajinu ale měly to být primárně parlamentní volby.Takové volby , kterých se účastní všechny regiony Ukrajiny. A z takových to voleb vzejde legitimní vláda. To co je tam u moci není legitimní vláda.

Bohužel, ten čas, který k tomu byl již vypršel a dnes už takovým volbám moc lidí na východě prostě nevěří. 

Co bránilo Kyjevu dohodnout se na příměří a začít jednat bez dalších podmínek?

1 0
možnosti

Třeba to, že ruští separatisté jakékoliv jednání s Kyjevem odmítají!

4 0
možnosti

Odvolávat se na průzkumy v zemi jakou je nyní Ukrajina je buď naprostá ztráta soudnosti, nebo naivita. Kombinace s prezidentskou volbou je to už naprosto mimo - počkejte si na parlamentní. Do separatistů totiž už nějakou dobu nestřílí Ukrajinská armáda, ale tzv. národní gardy, které jsou složeny z dobrovolníků z řad "obránců" Majdanu. V nich hledejte svůj předvolební tým, které povede diskuse s občany (kterých máte rovněž plný internet, krásná videa).

Tvrzení, že je na ukrajině méně fašistů než jinde nebo stejně je rovněž fatální neznalost tamního regionu.

7 9
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik