Trikolora chce bránit normální svět

Ale zapomněla, že normální svět se řídí právem, jinak by v něm vládla anarchie a chaos. Podle jejich chování by jim nejspíš vyhovovala anarchie a chaos. Jak jinak si vysvětlit jejich pštrosí jednání.

V červnu jsme Trikoloru, Svobodný a Soukromníky upozornili, že porušují naše autorská práva na naše brko (podle něho nám celá desetiletí říkali brkouni) Upozornili jsme je, že porušují zákon o ochranné známce, konkrétně § 268 který jasně říká, že porušují naše práva k ochranné známce, kterou jsme registrovali na Úřadu patentů a vynálezů a § 2 bod 1 jasně říká: Vlastník ochranné známky má výlučné právo užívat v obchodním styku a bod 2: Nestanoví-li tento zákon jinak, nikdo nesmí v obchodním styku bez souhlasu vlastníka užívat  a písmeno b): Označení, u něhož z důvodu jeho shodnosti nebo podobnosti s ochrannou známkou a...existuje pravděpodobnost záměny na straně veřejnosti, včetně pravděpodobnosti a asociace mezi označením ochranné známky.

Když jsem na tento problém poprvé upozornil na fc, tak jeden čtenář se divil, že to už není na prvních stránkách novin. Udělal jsem to. Poslal jsem naši žalobu na ČTK a několika periodikům včetně internetových. I  týdeníku který hlásá že Čechům vrací noviny. Bohužel strana která není v parlamentu a je už dlouhých osmnáct let v konkurzu je, jak se zdá, pro novináře nezajímavá. Raději se věnují parlamentním stranám a různým přeběhlíkům, kteří si zakládají populistické strany.

Místo odpovědi a pokání Trikolora napadla na Úřadu patentů a vynálezů naší registraci a snaží se své "pírko" registrovat.  A soud? Ten nejspíš dlouze přemýšlí co s tím.  A tak se ptám co Svobodní myslí svým volebním sloganem "Svoboda a zodpovědnost"; "Pravidla, principy a právo" nebo se jedná pouze o vějičku přichystanou na voliče.

Pokud své volební hesla míní vážně, tak stáhnou své volební logo "Peříčko" a omluví se České straně národně sociální. Pokud ne, varuji před jejím volením. Neskýtá záruku demokratického vývoje naší republiky!

Trikolora zahájení volební kampaně
Volby 1990
odznak rok 1998

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladislav Svoboda | čtvrtek 2.9.2021 8:56 | karma článku: 10,69 | přečteno: 491x
  • Další články autora

Vladislav Svoboda

Nová podoba?

11.4.2024 v 9:43 | Karma: 9,53

Vladislav Svoboda

V. díl Pouštění žilou

8.4.2024 v 8:32 | Karma: 10,55

Vladislav Svoboda

IV. díl Chaos

5.4.2024 v 9:13 | Karma: 11,03

Vladislav Svoboda

III. díl Náměstek

4.4.2024 v 8:55 | Karma: 11,09