Dík za shrnutí!

Po Listopadu jsem si kladl otázku, jak je to možné, že komunisti se zpronevěřili své ideologii podporování ruského, agresivního imperialismu. Proč?

Již za první republiky se komunisti jezdili do Moskvy učit, jak vládě zakroutit krkem, a projevili se jako submisivní partneři soudruha Stalina. A tak svým mocenským stylem, prošpikovali celou naši společnost svými agenty, kteří ten komunistický puč organizovali. Komunistům reálně existující ruský protektorát nevadil, hlavně, že byli u moci.

Dnes jsme v mnohem silnějším ovládání naší společnosti ruskou hybridní válkou jednak skupující strategické podniky a nemovitosti a dále svým zvláštním petrohradským trollingem proměňujícím pravdu v lež a lež v pravdu, a skrze své desinformace utvářející proruský narativ nenávidějící Evropskou unii, NATO a Ameriku.

V této situaci jsou u nás politici a dokonce celé strany, které svoji ideologii staví na tomto ruském vlivu! Je zde mnoho politiků, kterým by obnova ruského protektorátu nevadila a utvářejí strany pro všechny, jako měli komunisti. Samozřejmě ruští agenti jsou ochotni je podporovat. Stačí se podívat do Slovenska, Maďarska a Srbska.

Rusové sní o Veliké Rusi sahající od Lisabonu po Vladivostok! Prvním krokem jejich mocenského úsilí je rozdělení společnosti v Evropě, ale i Americe! Chceš být součástí Veliké 'Rusi? Já ne!