Klub aktivních cestovatelů

Carnegie Travel Club volně navazuje na tradice jednoho z nejstarších a nejprestižnějších klubů cestovatelů na světě The Travellers Club - 106 Pall Mall, London.

Zakládajícími členy klubu Carnegie Travel Club jsou přátelé a sympatizanti obdobných názorů a tvůrčího myšlení blízkého Carnegieho společenství. Svým názvem se hrdě hlásí k myšlenkám a odkazu jednoho z největších podnikatelů a filantropů všech dob pana Andrewa Carnegieho. Velmi si vážíme skutečnosti, že naše služby a informace využívají především manažeři, podnikatelé, studenti a další aktivní uživatelé internetu.

Myšlenka na založení klubu aktivních cestovatelů určeného především pro manažery, podnikatele, studenty a další aktivní uživatele internetu, kteří rádi cestují, zrozena v Kalifornii, resp. v NYC a realizována byla v České republice.

Carnegie Travel Club rovněž provozuje svůj CTA Travel Blog, který je zcela otevřen všem zajímavým, poučným nebo jinak obohacujícím příspěvkům všech lidí, kteří sami rádi cestují, nebo se o cestování a poznávání jiných zemí aktivně zajímají a kteří se rádi podělí o své zážitky s ostatními a mohou nás trochu obohatit o zajímavé postřehy. Každý ze zákládajících členů našeho klubu procestoval velký kus světa. V mém případě se jedná především o severní Ameriku, téměř celou Evropu a velkou část Asie

Já osobně se jako aktivní člen klubu cestovatelů snažím rovněž přispívat do jeho blogu, a to s důrazem na bohatost a zajímavost příspěvků, jejichž čtení není v žádném případě ztrátou času, ale naopak jeho plnohodnotným využitím. 

 

Autor: Vladislav Dvořák | čtvrtek 3.10.2013 0:58 | karma článku: 4,55 | přečteno: 274x