Záhadný koronavirus.

K tomuto článku mě přiměl neustálý souboj popíračů očkování a uctívačů očkování. Poslechnout doporučení vlády nechat se naočkovat začíná být u mladých projevem slabošství. Mladí si přece nenechají nic diktovat a tohle jako diktát

vypadá. Ale nenechme se mýlit. I lidé v lékařství nevzdělaní, ale alespoň s nějakým vzděláním (hlavně umějící číst a psát), přece někde četli, že na virová onemocnění neexistují léky. Známé rčení - rýma trvá léčená týden, neléčená sedm dní - je tak pravdivé, jako že 1+1=2. O tom přece taky nikdo nepochybuje. Na viry platí pouze očkování - pomáhá tělu vytvořit protilátky. Prostě s viry si musí každý pomoct sám. Kdyby to tak nebylo a existoval by univerzální lék, lidstvo by neznalo pojmy jako Alzheimer, nebo Parkinson, nebo skleróza. Tyto nemoci způsobují "pomalé viry", které zatím unikají lékařské vědě pro vytvoření očkovací vakcíny proti nim. Všechny léky předepisované při chřipce, nebo rýmě, pouze mírní příznaky toho onemocnění - mírní horečku, odhleňují dýchací cesty a pod. Rozhodně ale nepůsobí přímo na virus. K potlačení viru je zapotřebí vlastní obranyschopnost a ta se dá stimulovat očkováním. Někdo to nepotřebuje, má vlastní imunitu dost silnou, ale pro většinu populace, v případě tohoto viru, je očkování nutné.

Je to záhada, kde se tady objevil. Čínský virus, Čína už je dávno ze všeho venku, nejvíce provincie Chuj-pej, aktuálně 32 nakažených. Proč se to rozšířilo do celého světa je v podstatě záhadou, ale podobných záhad v dnešním světě je tolik, že se člověk nestačí divit. A proč zrovna Čína, země bez těch našich úžasných demokratických vymožeností, je prakticky bez problémů?

Připomenu jednu, s virem související. Evropská unie přichystala plán obnovy členských zemí EU. Sama předsedkyně Evropské komise paní Ursula von der Leyen nám přivezla úctyhodných 180 miliard Kč. Nehodlám hodnotit, jestli je to moc nebo málo, ani podmínky čerpání. Podmínky čerpání si žádná EK klást nemůže, nedává to ze svého, ale.... A teď je záhada, kde to EK bere. Pandemie je celosvětová, všechny země se dostaly do červených čísel, ty propady HDP jsou mnohde propastné. Takže, kdo je ten, kdo ty peníze půjčí. Odpověď je jednoduchá, světové trhy. A to je kdo? Čína roste rychlostí 7,9%, takže Čína? A nebo je to tak, že se ty peníze pouze natisknou. Tomu věřím spíš. Americká FED a evropská ECB tisknou peníze bez ohledu na nějaké krytí. Respektivě, krytí je politická dohoda a je záhadou s kým? Kdo ty banky ovládá? Že by přece jen Bilderberg?

Autor: Vladimír Zeman | úterý 20.7.2021 11:15 | karma článku: 21,21 | přečteno: 673x