Válka v kyberprostoru.

Dosluhující prezident Obama (indiánským jménem Kopající pták), v reakci na prohrané prezidentské volby rozjel nekompromisní válku v kyberprostoru proti Rusku. Získal mocné spojence - republikánské senátory kolem McCaina.

Senátor McCain vyzval k novým a ještě přísnějším sankcím proti Rusku. Oni totiž ovlivnili prezidentské volby v USA. Ve prospěch republikánského kandidáta? Dost je v těchto prohlášeních nelogického, chtělo by to vysvětlit. Totiž čím to Rusové ovlivnili a proč tolik republikánskému senátorovi vadí prohra demokratické kandidátky.

Jak pravil náš pan prezident ve svém Vánočním poselství. Český volič je buď pesimista, nebo optimista. Uvedl to na známém příkladu s poloplnou (poloprázdnou) sklenicí. Český volič je ale hlavně realista. Podobná vyhlášení, jako ta McCainova, nebrat. Oni nám zkazili naše volby. Prosím vysvětlit, jak to provedli? Normálně vzdělaný člověk pochopí, že je možné hackerským útokem poškodit firmu, poškodit banku prolomením slabě zabezpečených účetních operací, získat tajné vojenské informace a podobně. Ale jak se hacker vláme do myšlení člověka, aby ovlivnil jeho úsudek, to tedy nevím. Hillary měla na své straně veškerá veřejnoprávní média a to nejen americká, ale i veřejnoprávní média států Evropské unie. A nevzpomínám si, že by někdo u nás v televizi, na jakémkoliv programu, podpořil kandidaturu Trumpa. Jestli taková masážní smršť ve prospěch Hillary nepomohla, a nějaké ruské servery (já ani nevím kde bych je hledal) tak zabodovaly, tak je to na zamyšlení úplně jinak, než to uražený Obama a McCain a hlavně Hillary vidí. Zřejmě chtějí američtí voliči něco jiného, než bezduchou honbu na Putinovo Rusko. Měli by se teď ptát na příčiny amerického fiaska na blízkém východě, severoafrickém tažení, totální zkázy na území Iráku a Afganistánu, na válku v Sýrii, která trvá už dlouhých 5 let a zapříčinila velkou migrační krizi do Evropy. Prostě vysvětlit důvod politické krize v této části světa.

Jak se ale dá čekat logické vysvětlení od státu, který nikdy dostatečně nevysvětlil okolnosti kolem atentátu na Kennedyho, pádu newyorských dvojčat, který odporuje fyzikálním zákonům a pod? A není třeba se utápět v konspiračních teoriích, toto jsou legitimní otázky, které je třeba vysvětlit. Okolnosti kolem atentátu na Kennedyho slíbila FBI zveřejnit v r. 2010, nový termín je r. 2029. Až už moc pamětníků nebude. Kdy se dostane na vysvětlení záhadného pádu dvojčat WTC? Asi až s koncem století. Jenom pro připomenutí. Do horních pater Empire state building narazil v mlze armádní stíhací bombardér. Vymetl dvě patra, budova rozhodně po opravách stojí dál.

Takže tak. Chtělo by to úplné informace, a to o všem co se děje. Aby to vždycky mělo hlavu a patu.  

Autor: Vladimír Zeman | pondělí 2.1.2017 11:07 | karma článku: 25,00 | přečteno: 523x