Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M16i50l52a77n 63K91e23s47l

25. 7. 2019 22:24

Žalobu bychom měli,měl by následovat soud a potom trest.Soud nejvyšší sovět pardon ústavní soud zvládne.Jak to bude s trestem.Co za to.Jsou na to nějaké taxi.Na příklad mluvil vulgárně- napíše stokrát: prezident mluví slušně atd.Paleta trestů je rozmanitá : kradačům koní řezali v Rusku uši,vyznavači islámu kradačům řezají ruce a pod.My v uličním gangu kdysi v minulosti za nejpotupnější trest,který mohl zajatec dostat považovali,zavření do bedny pro přepravu prasat a tam jej počůrat.Velmi nepříjemný trest,který dlouhodobě působil,bylo strčit za trenky zajatci kopřivu a plácat jej po zadku.Sakra,co uděláme s tím Zemanem,?

1 0
možnosti
SN

:-)......Milane......R^R^R^!!

0 0
možnosti
DR

Ono to má dvě stránky. První je ta humorná když člověk vidí blábolit ty komedianty na tiskovkách. Ta druhá je naopak smutná, když naopak vidí za co tam ti darmožrouti berou peníze.

2 2
možnosti
PK

Na senátní žalobě je vůbec nejtrapnější fakt, že sami autoři říkají, že vlastně o nic nejde, že je to jen takové varování na Hrad a že jenom chtějí získat od Ústavního soudu autoritativní výklad prezidentových pravomocí. Takže politologové, ústavní právníci a jimi štvaní politici vlastně riskují stabilitu státu jenom proto, aby získali řešení svých teoretických sporů? ... to by byl projev neuvěřitelné nezodpovědnosti a nesoudnosti...no ale vlastně co mají ti pánové na práci?;-D;-D;-D

4 2
možnosti
AM

A69d51a46m 14M52a20l30ý

25. 7. 2019 13:08

Stabilitu státu riskuje především Zeman.

A nejde o teoretické spory. Zeman brání vládě normálně vládnout.

4 2
možnosti
SN

:-)......Jak jsem v minulých diskusních příspěvcích několikrát psal, senát je odkladiště starých, někdy i mladších neúspěšných politiků, (kolik se tam sešlo bývalých kandidátů na presidenta), žádná "pojistka demokracie"! Jen dobře placená parta darmojedů, protože je vždycky parlament může přehlasovat! Tak to bude i s tou Láskovou žalobou, který si říká právník a žaluje ho za minulé období, že nepověřil stojedničku důchodkyni Němcovou vedením parlamentu.

Vždyť to jsou zoufalci, kteří se chtějí jen zviditelnit, aby si lidé nemysleli, že berou prachy zadarmo. Ale.....normální lidé si to myslí.

Ačkoliv nejsem velkým příznivcem Okamury, v případě vypsání referenda o zrušení senátu, bych byl první, který by pro to hlasoval! Ale....omšelé rčení......kapři, tlustí k prasknutí, si rybník nevypustí! R^R^R^!!

3 6
možnosti
JJ

Ty už jsi napsal blbostí, Lunochode Nováku....naposled tu o tom Měsíci:-)

4 0
možnosti
AM

A72d94a30m 52M62a62l51ý

25. 7. 2019 11:51

Autor má na Senát vlastní názor, OK. Avšak tvrzení, že se Senát také "příliš ústavně nechová" vychází z čeho?

Dále autorova domněnka, že by Senát měl být apolitický je až úsměvná.

Blogem autor projevuje svou neznalost Ústavy ČR a systému uspořádání orgánů výkonné moci v ČR.

Autor by zřejmě rád Senát zkritizoval, ale nemá moc za co. Takže podstatou blogu je sdělení autora, že nemá rád Senát a že má možná rád okurkový salát

4 1
možnosti
Foto

Senát je volen jinak, než sněmovna. Jsou voleny osoby, nikoliv strany. Tedy nečeká se, že senát bude dělat politiku. Teď je to tak, že by bylo líp, kdyby se poslanecká sněmovna rozšířila na 281 lidí a senát se může zrušit. To by bylo určitě ústavně čistější.

Okurkový salát mám rád, ano.

1 0
možnosti
MM

Klaus popohnal justici tím, že omilostnil obviněné ze závažných trestných činů? 8-o

Napsal jste, že Senát je kontrolní orgán a ten dospěl k závěru, že president porušuje Ústavu a dal podnět k přezkoumání Ústavnímu soudu

Co je špatně? Hodnocení o vysloužilých politicích můžete vynechat a tak zvané politikaření se projeví hlavně ve Sněmovně.

4 0
možnosti
Foto

Špatně jste četl. Napsal jsem, že Klaus omilostnil případy, které justice nedokázala vyřešit 8 let. Prosím, čtěte mé blogy pozorněji.

1 0
možnosti