Dítě s vlastním otcem?

Sprosťáků a pitomců jsou na světě spousty! Ale když se pitomost snoubí se sprostotou tak výjimečně intenzivně jako v tomto případě, nadzvedne to za židle i flegmatika!

Kdysi jsem na veškeré hoaxy jejich odesilatelům a šiřitelům odpovídal, aby se napřed podívali na stránky www.hoax.cz, než zas nějakou pitomost  přepošlou, aby se neztrapňovali víc, než je nutno. Poté, co jsem zjistil, že je to marné ("Je to marný, je to marný, je to marný!"), opakované slinty a žvásty o penězích od Microsoftu nebo AOL, o holčičce s rakovinou mozku či znovupopálené atd. atd. už prostě spíš ignoruju a hoaxy většinou jen smutně odmazávám (a časem i jejich šiřitele ze svého adresáře).

Tentokrát ale dělám výjimku, protože pitomých hoaxů sice koluje po síti spousta, ale šíření tak hyperstupidní a xenofobní lži o Kristiánovi z Jihlavy už pokládám za příliš debilní a odporné!!!




Pokuste se tedy, Vy nemyslící šiřitelé žvástů, aspoň teď dodatečně trošičku zapojit mozek a představte si, jak by asi tak bylo Vám, kdyby o Vás někdo hromadně rozšířil lež, že máte dítě s vlastní dcerou!

Zkuste si, Vy tupé rozesilatelky blábolů, představit, jak by asi tak bylo Vám, kdyby o Vás někdo po republice rozesílal tisíce hromadných mailů, že máte dítě s vlastním otcem!

Už po Vás ani nechci něco náročnějšího, třeba abyste si představili, jak by časem mohlo být tomu dítěti. To už by nejspíš bylo nad Vaše schopnosti, když neumíte ani zjistit, že ve skutečnosti je otci dítěte čtyřiadvacet a matce sedmnáct; nebudu Vás tedy týrat ani matematickým úkonem na Vaše mozečky tak složitým, jakým je odečítání, kolik je dvacet čtyři bez sedmnácti.


Pokud by Vás snad zajímalo, jak je to doopravdy, najdete to třeba tady anebo tady.


A jestli Vás nezajímá, jak to je, ale jen Vás těší šířit lži a pomluvy, tak mne prosím vymažte z adresáře!



Autor: Vladimír T. Gottwald | pondělí 28.2.2011 15:45 | karma článku: 43,16 | přečteno: 10940x